maandag 11 april 2016

Stilstaan-moment: Nachtvolleybaltoernooi 2016

Afgelopen vrijdag op zaterdag mochten we weer naar het Nachtvolleybaltoernooi

Acht jaar geleden begonnen we een groepsactie in onze kerk met als doel om geld in te zamelen voor mensen in nood. Niet alleen binnen Nederland, maar ook in het buitenland.

We startten met zes mensen en begonnen met brainstormen hoe we het zouden aanpakken. Toen was het alleen nog maar een idee om te kijken of het iets werd. We wisten wel dat het dikke pret moest worden en dat het zo veel mogelijk op jonge mensen gericht moest zijn. Het voorstel kwam snel dat we iets moesten doen met sport, bijvoorbeeld voetballen of een nachtje volleyballen. Het is toen volleyballen geworden en het is altijd van vrijdag 20:00 tot zaterdag 08:00. Inmiddels is het een doorslaand succes geworden.

Mijn man en ik hebben de commissie inmiddels al verlaten, maar we sponsoren nog ieder jaar de bekers voor de winnende teams.

Bekers voor 2016

Dit jaar is gevierd dat de commissie 8 jaar bestaat en dat er nu al voor de derde keer nieuwe leden zijn voor de commissie. De opbrengst was dit jaar bestemd voor de Voedselbank en de kledingbank. 

Wethouder Dokter (portefeuille o.a. Participatiewet (werk en inkomen, inclusief armoedebeleid en schuldhulpverlening)) heeft ons blij gemaakt met zijn tegenwoordigheid en de ambtelijke opening van de avond verricht.

Ik heb wat foto's genomen, maar ben wel rond 22:00 naar huis gegaan. Mijn man bleef wel tot de volgende ochtend.

Hier dan een paar foto's om van te genieten. 

Ja, er is nog veel werk achter de schermen

Nelleke Louter, huidige commissievoorzitter

Ieder jaar weer de gekste teamnamen


Ja, kom maar inschrijven... 


Potje opwarmen en oefenen


Eerste wedstrijd voor het team waarvan mijn man coach is


Zo gaat het de hele de nacht door. 

Nou, de avond was weer een succes. Wil je meer weten over dit goede doel of de sponsoren, dan kun je verder kijken op de website van het Nachtvolleybaltoernooi


"Lekker genieten kan ook een ander helpen in een tijd van nood"


Auteur: Sandie van der Graaf
Editor: Elske Kerkhof

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

=== Leuk dat je een reactie achterlaten! / Thank you for commenting! ===

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...