woensdag 25 mei 2016

CD Rekken en plastic bakjes

Helemaal in het begin schreef ik een bericht over het gebruik van een cd-rek voor het opbergen van inkt.


Nu ik er al een tijdje mee werk, zocht ik toch naar ideeën om het rek wat makkelijker in te ruimen. Ik ben winkel in en winkel uit gegaan op zoek naar plastic bakjes met een randje rondom. Met zo’n randje kan het bakje hangen in de bestaande CD-ruimtes.

Ik kwam bij de Hema en vond er bakjes. Die heb ik even snel tegen een cd-kastje aan gehouden om er zeker van te zijn dat het de juiste grootte was. Toen ik thuiskwam, zag ik dat ik tegen de verkeerde zijkant had gemeten. Helaas zijn de bakjes in de breedte nu ongeveer 1 cm te groot. Maar dat geeft niks, want in de lengte past het wel.


CD rek met plastic bakjes

Behalve dit cd-rek heb ik ook een ander algemeen cd-rek thuis liggen dat geen nut heeft op dit moment. Ik wilde de bakjes gebruiken op dezelfde manier als op bovenstaand plaatje, maar om een of andere reden is het draaiende cd-rek smaller dan het losstaande rek. Daarvoor heb ik meteen ook een oplossing.


Plastic deksels en bakjes voor opberging

In plaats van voor het opbergen van producten, kun je dit bakje ook gebruiken als sorteerbakje. Door de plastic deksels als tussenschotten te gebruiken kun je er afvalpapier, afgemaakte kaarten of dergelijke dingen in opbergen.


Kaarten opbergen

Een ander idee is om het te gebruiken om lint of washi tape op te bergen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Wat zou jij doen met zo’n cd-rek?

"Oude spullen zijn ook waardevol"

Auteur: Sandie van der Graaf
Editor: Elske Kerkhof

2 opmerkingen:

  1. Reacties
    1. Vond ik ook. Hergebruiken ipv weggooien. Dat maak me blij. Nou ik heb wel deze keer de bakjes aangeschaft maar dan wel met reden. hihihi

      Verwijderen

=== Leuk dat je een reactie achterlaten! / Thank you for commenting! ===

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...