vrijdag 17 juni 2016

Persoonlijke bericht en... tromgeroffel... De winnaars zijn...

Allereerst wil ik iedereen bedanken die ooit een reactie achterliet. De positiviteit die jullie uitstraalden gaf me de energie om door te gaan.


Het was nooit de bedoeling dat ik een blog zou beginnen. De creatieve dingen deed ik om emotionele dingen los te laten. Ik ontmoette op Facebook Danielle (en later Aafke) die graag een groep wilden beginnen... en daar zijn we ook al langer dan een jaar mee bezig. Toen kwam het idee om een blog te beginnen.


Ik begon met gewoon uitleg geven. Hoe ik iets deed, of iets dat ik leerde op YouTube of zo. Delen is voor mij erg belangrijk. Als ik iets nieuws aanleer of op leuke ideeën kom, vind ik het belangrijk om dat te delen. Dat zorgt ervoor dat er altijd nieuwe technieken komen die het hobbyen interessant houden.


Later kwamen er reviews van producten bij. Ik weet uit eigen ervaring dat producten soms erg duur zijn. Ik zoek altijd naar alternatieven hoe je iets ook zelf kunt maken en test dit dan uit. Is het niks, dan heeft het me ook weinig gekost. Is het wel iets, dan zal ik waarschijnlijk het duurdere merk willen kopen. Maar dat doe ik niet altijd. Ik zoek nog steeds naar koopjes.


Ook kwamen de interviews erbij. Je bekijkt een video van iemand of je leest vaak op een blog. Je begint je vertrouwd te voelen met de persoon achter de creativiteit. Dat maakt me nieuwsgierig naar hoe die persoon is als zij of hij op de bank zit en niet met de hobby bezig is. Dat deel ik dan ook graag met jullie.


Ook schreef ik een aantal gedichten die voortkwamen uit mijn gevoelens, wat op zijn beurt weer mijn ziel aan jullie blootlegde. Dat vind ik soms heftig, maar als ik dan een email of bericht ontvang dat het iemand geraakt heeft, dan weet ik weer waar ik het voor doe.


Mijn blog is gegroeid en heeft zich gevoed met positieve contacten, waaronder bedrijven zoals Craft Sensations. Daar ben ik enorm trots op.


Nogmaals heel hartelijk bedankt aan iedereen. Laat gerust nu en dan een bericht achter hier op mijn blog of op mijn Facebookpagina. Ik sta ervoor open.


En nu waar jullie allemaal op wachten... de winnaars van de "Spannende Lotto trekking" en de Action cadeaubon. Ik ga jullie niet verder in spanning houden…


Winnaar van de Action cadeaubon is geworden:


Van harte gefeliciteerd!! Sylvia Ansingh


Product en winnaar van de Spannende Lotto trekking is geworden:

Een heel lieve jongen uit mijn buurt heeft een envelop gekozen met daarin nummer:


Ruben hielp de winnende product te kiezen. Hij trok nr 4 en dat is de stencils

Van de mensen die gereageerd hebben op de stencils is de winnaar:


Van harte gefeliciteerd Elvira Verdult!!

Neem contact met me op via mijn blog of via privébericht op Facebook, G+ of Twitter met jullie adressen, zodat ik jullie prijzen kan opsturen.


Ik wens jullie nog een fijne hobbytijd toe.Auteur: Sandie van der Graaf
Editor: Elske Kerkhof


Winnaars gekozen met miniwebtool/ random-name-picker

7 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd winnaars!
  En het team van Hobby alternatief natuurlijk ook. Nog lekker lang zo doorgaan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Margriet.... Ga we zeker doen. Met jullie erbij... natuurlijk...

   Verwijderen
 2. Gefeliciteerd winaars,veel plezier met de prijs!
  Sandie jij bedankt voor al je tips en reviews...,en alle energie die je in je blog steekt...is altijd leuk om te lezen wat je weer ontdekt hebt!
  Groetjes Holly.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je Holly en graag gedaan. Ik krijgt van jullie zoveel in retour met alle reacties en emails.

   Verwijderen
 3. bedoel dus winnaars....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd voor de winnaars!
  Sandie, ik ben pas sinds koet volger van je blog, maar ik ben altijd nieuwsgierig als jij een berichtje plaatst.
  Ik heb zelfs al verschillende mensen getipt, om je blog te gaan bekijken.
  Ga zo door zou ik zeggen en heel veel plezier ermee, dat hebben wij volgers ook.
  Groetjes, Daphne.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou zo een berichtje van een lezer vind ik altijd leuk. Ook bedankt voor de verwijzingen. Ik ben heel blij met jullie, mijn lezers. Een blog is een blog, maar een blog met mensen dat geïnspireerd worden, vormt een crea familie...

   Verwijderen

=== Leuk dat je een reactie achterlaten! / Thank you for commenting! ===

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...