donderdag 15 december 2016

Wat is het leven zonder...

Ik weet dat ik de afgelopen tijd extreem stil was. Dat komt niet doordat ik niets heb om te delen, maar doordat ik druk bezig ben met zoveel administratieve zaken.

In deze tijd ben ik erachter gekomen dat het leven je soms in wilde orkanen gooit. Een eerste idee verandert en gaat een heel andere kant uit.

Wat is het leven toch zonder de "nodige" teleurstellingen...

Het plan was eerst om mijn eigen productlijn te beginnen. Het gaat om de volgende twee lijnen:
Productlijn met exclusieve designs

Productlijn met budgetgerichte prijzen

Mijn onderhandelingen met de bank liepen helaas niet zoals ik verwachtte qua financiering, dus ik moet er genoegen mee nemen dat dit plan voorlopig op de plank komt te liggen. Maar ik geef niet op, want ik heb wel goede begeleiding gekregen en richtlijnen voor wat ik kan doen om eerst zelf een verantwoorde vorm van inkomsten te genereren.

Ik ben wel bezig met het ontwikkelen van een opbergsysteem voor papier, inkt en stiften dat op bestelling gemaakt wordt en in een platte verpakking bezorgd wordt. Ook komt er een dienst bij om te helpen met een budgetgerichte inrichting van hobbyruimtes, evenals in- of ombouwen van de ruimtes voor efficiënt ruimtegebruik en gemak.

De webwinkel komt er wel aan. Dus de teleurstelling van mijn oorspronkelijke plan gaf me wel een andere oplossing. Ik ga gewoon bestaande merken verkopen totdat ik genoeg financiën gegenereerd heb om aan de bank het bewijs te leveren dat mijn bedrijf winstgevend genoeg is.

Bij het opstellen van mijn webwinkel kwam er een tegenslag. Het platform waar ik drie dagen hard aan gewerkt had om producten te laden, bleek niet alles te kunnen doen wat ik wilde. Dus al mijn werk was voor niets. Maar tja, zoals mijn moeder altijd zei... Het leven moet je nemen zoals het komt en als het je in een andere richting stuurt, moet je niet zeuren.

Dus ben ik op zoek gegaan naar een ander platform. En ja, dat werkt wel, maar ik moet hier nogmaals hard aan werken om de producten te laden. Deze keer moet ik helaas alles een voor een toevoegen en dat neemt heel veel tijd in beslag. Zoveel zelfs dat ik niet eens aan creatieve dingen toekom.

De planning is om vanaf januari 2017 de webwinkel te activeren. Dus jullie zijn van harte welkom om me te ondersteunen. Ik houd wel geen voorraad aan, maar geef tijdelijke korting omdat je erop moet wachten.

Verder ben ik enorm blij dat ik dit jaar mijn eigen kerstcadeau gekozen heb. Ik heb mezelf de TODO stansmachine cadeau gedaan.
TODO Mutltifunctionele machine

Ik ben er enorm blij mee. Want met deze machine heb je geen andere machine meer nodig. Ik zal hierover nog een review doen en die zie je de komende tijd in meerdere berichten verschijnen.

Dus wat heb ik de afgelopen tijd geleerd? Het leven is saai zonder de "nodige" teleurstellingen. Je groeit en leert ervan.

Verder wens ik jullie een heel fijne Kerst en voorspoed voor 2017!


Auteur: Sandie van der Graaf
Editor: Elske Kerkhof

6 opmerkingen:

 1. heel veel succes met alles en alvast een fijne kerst en een creatief 2017!

  liefs San

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tjonge, daar komt toch heel wat bij kijken. Veel succes met de verdere uitwerkingen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, en je wil niet weten hoeveel telefoontjes ik tot dusver kreeg van bedrijven dat me als klant wilde. Bijna extreem marketing.

   Maar voor mezelf is dit goed bezig te blijven.

   Verwijderen
 3. Hoi hoi Sandie,
  wat ben je toch een moedig en positief mens,
  je gaat niet bij de pakken neerzitten, nee je verandert je plan en gaat vrolijk verder, RESPECT!!!!
  Heel veel succes en ik blijf je op de voet volgen, ben toch zeer benieuwd wat je ons gaat presenteren!
  Ook benieuwd naar dat nieuwe machientje van je!
  Liefs en ook voor jou en je familie fijne feestdagen toegewenst!
  van Martha
  Liefs van martha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje Martha,
   Heb wel een traan gepikt hoor. Is niet leuk om een droom te zien liggen. Maar dan gezegd, dit is niet helemaal van de baan, dit neem alleen wat langer.
   Ik speel nog rond met de plaatsing van mijn camera want de machine is groot. Is ongeveer 55 cm in lengte en bijna 24 cm in breedte. Die staat nu naast waar ik normaal opnemen omdat ik dan snel iets kan stansen zonder om weg te lopen. Maar die komt er aan. Zover vind ik hem een droom.
   Fijne feestdagen ook aan jullie toegewenst.

   Verwijderen

=== Leuk dat je een reactie achterlaten! / Thank you for commenting! ===

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...