zondag 19 maart 2017

Nachtvolleybaltoernooi 2017 weer geslaagd!

In het achtergrond helpen we bij een paar goede doelen. Één hiervan is de Nachtvolleybaltoernooi. Dit is een jaarlijkse gebeurtenis en bestaat nu al 9 jaar.

Dit jaar hadden we ook een wethouder, Tinneke Keuzenkamp, tegenwoordig om de openingstoespraak te houden.

Links: Wethouder Tinneke keuzenkamp,
Rechts: NvT organisatielid Nelleke Louter

Wij, Sytze en ik, sponsoren de bekers voor de winnaars van de nacht. Maar dit gaat niet alleen maar om de bekers. 

Ieder jaar is daar een andere goede doel waarvoor er geld wordt opgehaald. Deze jaar was dit voor Vluchtelingewerk.nl. Alle geld opgehaald door Vluchtelingewerk.nl gaat voor kleding, gezinshereniging, opleiding en begeleiding van vluchtelingen zodat ze volledig kunnen aanpassen in onze samenleving. Dit jaar is er weer een mooi bedrag bij elkaar gebracht.... € 3813,19. Één team had in zijn ééntje maar liefs € 2308,- binnengebracht. Wat goed zeg!

Deze jaar vonden we de toernooi erg bijzonder omdat Vluchtelingewerk.nl zelf ook een span heeft ingeschreven om mee te doen.Ze had alleen maar de basis uitleg hoe je de spel spelen maar ze heb dit zo goed opgepakt en deed echt goed voor de avond. 

Wat kan ik zeggen van de geest van de avond! Super fantastisch! Wanneer er tijd tussendoor was, heb van de teams tijd genomen om de Vluchtelingewerk.nl span eventjes een paar tips te leren. Hoe te doen als je valt, hoe je de bal moet slaan, maar ook een leuke Nederlandse gesprek met iedereen kwam erbij.

Zoals iedere jaar gebeurt, was Sytze ook nog de coach van een team. Dit is altijd dezelfde team maar ieder keer een ander naam. Dit jaar was dit "Follow the Money". De team was gesponsord door Van Houwelingen & Partners. De directeur, Kees van Houwelingen, heeft een span samengesteld met werknemers van zijn bedrijf, maar ook een tweetal kerkgenoten.


Wat waren ze allemaal zo gezellig. Win of verloor, ze bleven vol met de geest van sportiviteit. Ik moet zeggen dat ik in jaren niet zoveel lol had. 

Dit jaar waren er 3 poelen. Ieder poel had een winnaar. Maar er was ook een wizzelbeker voor de span dat de meeste geld hebt ingezameld. De vierde beker was voor de Vluchtelingewerk.nl span. 
Maar dit laat niet achter dat alle spannen goed hebben gedaan. In alle werkelijkheid was allemaal winnaars die avond, met de grootste winnaar.... LIEFDE! Liefde voor je naaste, met een open hand en hart.  

Wil je graag meer foto's of video's zien, terugblikken naar eerdere jaren, of zelfs een donatie wilt maken, kan je kijken op het website van Nachtvolleybaltoernooi

Ik ben niet zo van Bijbelteksten aanhalen, maar voor deze keer is dit juist van pas. 

"Tot slot vraag ik u: Wees allen eensgezind, leef met elkaar mee, heb elkaar lief als broeders en zusters, wees barmhartig en bereid de minste te zijn."2 opmerkingen:

 1. Hoi hoi Sandie,
  wat leuk dat jullie dit sponsoren!!!
  mooie beelden!!
  mooi doel!
  Liefs van martha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Martha, ieder jaar een andere doel. Dat vind ik leuk. Moet jullie een keer komen meemaken... hihihi

   Verwijderen

=== Leuk dat je een reactie achterlaten! / Thank you for commenting! ===

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...