maandag 13 maart 2017

Pret met Sizzix Thinlits Die Set Mixed Media 660220 deel 3

Hoi, hoi wilde jullie even een berichtje laten zien wat je nog meer zou kunt doen met deze Sizzix Thinlits Mixed Media . 

Je kunt ontzettende leuke achtergrondjes maken of het nu voor een gedeelte van de kaart is waar je de uitgestanste oplegkaart van  Sizzix Thinlits oplegt, of gewoon voor het gehele kaart oppervlak zonder gebruik te maken van de Sizzix Thinlits maar dan met je eigen mallen of een plaatje, stempels of handgeschreven teksten/ tekeningen, of je nu inkt, make-poeder, verf of iets anders gebruikt voor in te kleuren daag je zelf eens uit.😉

Ik heb enkele ruwe voorbeelden voor je gemaakt voor het alternatieve gebruik van deze snijmal:

Maak een stencil/ sjabloon  dat kan zijn uit een rest papier of oude dikkere kleurplaten de achterkant is heerlijk wit, plaats deze op je kaart waar je hem wilt hebben en kleuren maar, je kunt je vingers gebruiken of een sponsje.

De bovenste 3 zijn met chalk inkt gedaan, de onderste met een oogschaduw doos.
De bovenste met inkt gekleurd ( zie onderstaande kaart daar heb ik dat bij gebruikt) de laatste is met oogschaduw gekleurd.

Door de snijmallen meerdere malen te gebruiken vergroot je de design om een unieke kaart te maken je kunt ze dicht bij elkaar leggen of verder uit elkaar.


Bij deze kaart heb ik de mal aan elkaar gelegd dat je dit patroon krijgt


Bij deze kaart 1x rechterhoek 1x om gedraaid tegen de rechterhoek aan.
Met veel plezier heb ik deze voorbeelden gemaakt, wellicht heb ik jullie kunnen inspireren.

Heb je interesse in de Sizzix Thinlits Die Set Mixed Media 660220 is deze binnenkort beschikbaar in de webwinkel van Hobby Alternatief

Tips, ideeën altijd welkom!

"Stay tuned " er komt nog een vervolg over de Sixxiz  Christmas mixed media snijmallen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

=== Leuk dat je een reactie achterlaten! / Thank you for commenting! ===

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...