donderdag 4 januari 2018

Marianne Design Seed Pocket ( retour snijmallen project)

Hoi hoi.... vandaag is het mijn beurt om jullie 2 kaartjes te laten zien die ik gemaakt heb met 1 van de 3 verschillende snijmallen die rouleerde tussen de designers. Ieder van ons heeft er iets mee gemaakt.
Zelf heb ik gekozen voor de pocket seeds snijmallen.

De andere design team leden hebben super leuke kaarten gemaakt met de Magic dies, heb je deze nog niet gezien kijk dan naar de eerdere berichten. Stay tuned! morgen komt Sandie met verschillende leuke alternatieve voor deze snijmallen.



Close-up binnenkant


Dit is het 2de kaartje geworden een "bloemtuin"


Kaart beschrijving:
Het is een lente/ zomer kaartje geworden,
Aan de binnenkant een cadeau zakje waar je zaadjes in kunt doen zodat de ontvanger deze kan planten in haar of zijn  tuin/bloempot.
Gekozen heb ik voor een bruine kaart en enveloppe, de boom 1 x in het groen en 1 x in het bruin gestanst , de bruine heb ik bij geknipt voor de stam te maken. De boom is voorzien van rode bloemhartjes. De gereedschappen zijn 1 x uit zilver metaalband en 1 x uit bruin papier uit gestanst, ook al zijn de tools klein ze zijn goed te knippen en op de andere tool  te plakken zodat je een echte tuingereedschappen look krijgt.
Zelf  had ik nog een setje poezen snijmallen liggen en vond 1 van deze poezen er wel guitig bijstaan.
Het cadeauzakje heb ik aan de binnenzijde van de kaart geplakt maar zo dat het strikje aan de voorzijde erover heen komt.

Mijn bevindingen:

Het zijn leuke malletjes alleen de prijs vind ik persoonlijk aan de hoge kant zo tussen de 15.00/ 20.00 euro voor dit setje. Je kunt er niet echt veel mee variƫren mocht je andere snijmallen hebben die hier bijpassen dan is het een leuke aanvulling op je andere setjes. Al zie andere mensen hiermee de leukste creaties mee maken , en daar kan ik alleen maar bewondering voor hebben.

Wat ik wel bemerkte is het volgende het malletje van het bloemenzakje,bij gebruik scheurt het papier snel op de vouwrand. Nu heb ik zelf een Double Do en deze heeft best een stevige druk, de Press Boss kun je instellen of hem meer in het midden leggen.

Wat vinden jullie van dit soort snijmallen? en welke zijn jullie favorite snijmallen.



"De HA webwinkel “  is bezig te verhuizen naar een beter programma, hij is nog niet operationeel omdat we wachten op de SSL sertificaat, bij interesse van gelijste producten kunnen er bestellingen geplaatst worden, via info@hobbyalternatief.nl  Zodra de winkel open is krijgen  jullie van ons nader bericht hierover.

=== LIJST VAN PRODUCTEN / PRODUCT LIST ===

* Papier/ Paper *
bruine cardstock ||restje bestekhouder papier 

* Snijmallen/ Dies*
Nellie Snellen - Garden tools CR1395
Joy! Crafts - Sun and moon 6002/0286 
Alie Xpress - Poezen en hekwerk
Precious Marike - Springtime Blossom tree PM 10056

 *Overig/Rest*
Tacky gleu || touwtje

2 opmerkingen:

  1. Wat ziet dit er allemaal leuk en fleurig uit Anita. Een klein zonnestraaltje voor al die grijze dagen.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dag Miranda, dank je een voorbode voor de lente, Ook in mijn tuin loopt van alles uit. Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen

=== Leuk dat je een reactie achterlaten! / Thank you for commenting! ===