dinsdag 16 januari 2018

Valentijn

De maand van de liefde komt eraan, tijd om stil te staan bij de mensen die we lief hebben, daarom heb ik deze kaart gemaakt.

Snij beide A4 in de lengte door op 15 cm en vouw deze door zodat je een vierkant krijgt.
Neem het rode vel en zet een streep op 2 cm aan de boven en onderkant, en trek met een potlood een lijn van boven naar beneden zorg ervoor dat de dichte kant aan de linker kant blijft liggen.

Teken binnen de lijn een hart, zorg ervoor dat er een stuk van de lijn vast blijft zitten aan het papier bij het knippen.
Hierna teken je nog meer hartjes binnen de lijn zodat je een hartje in een hartje in een hartje krijgt, knip nu de hartjes uit maar zorg dat deze op een punt rechts en links nog aan elkaar vast zitten( zie  foto) doe de kaart open.De kaart heeft een vouw die naar beneden wijst (dal) vouw het grootste hart omhoog ( berg) en herhaal dit tot de hartjes op zijn.


Vouw de kaart een paar keer open en dicht, plak hem dan vast op de  binnenkant van de kaart waar je hem wil hebben let op dat de buitenkant van je hartje niet buiten de kaart komt.
Plak de roze overgebleven strook die in 2e gesneden is aan beide kanten naast het hartje en werk dit af met wasabi tape.

Op de voorkant van de kaart heb ik een dunne strook van 3,5cm x 15cm geplakt.
Ik heb 2 tinten rood gebruikt bij het stempelen, totaal heb ik 6 grote hartjes gestanst en hieruit heb ik met een kleinere stans kleine hartjes uit de grote hartjes gehaald.

In het midden van de strook heb ik een strook wasabi tape geplakt en hierop heb ik de verschillende hartjes geplakt."De HA webwinkel “  is bezig te verhuizen naar een beter programma , hij is nog niet operationeel, bij interesse van gelijste producten kunnen er bestellingen geplaatst worden, via info@hobbyalternatief.nl  Zodra de winkel open is krijgen  jullie van ons  nader bericht hierover.

=== LIJST VAN PRODUCTEN / PRODUCT LIST ===
* Papier/ Paper *
Hema, correspondentiekaart || A4 Roze|| A4 Rood

* Stempels/ Stamps *
Craft sensations CR0360/A

* Snijmallen/ Dies*
Craft sensations CR0360/A

* Inkt / Ink*
Ranger, Tim holtz Distress oxide fired Brick TIM20202 || Vivid inkpad Garnet 
* Overig / Rest *
Wasabi tape

2 opmerkingen:

  1. Hoi hoi Karen
    Mooi dit Valentijn kaartje met pop-up hart
    Liefs Martha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo martha dank je wel.ik weet nog niet aan wie ik hem sturen ga.sturen jullie valentijn kaarten?

    BeantwoordenVerwijderen

=== Leuk dat je een reactie achterlaten! / Thank you for commenting! ===

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...