vrijdag 2 februari 2018

Chique doosje voor Valentijn / Chique Valentines box

Hoi hoi, welkom aan alle nieuwe lezers. Ook een blijk van waardering voor alle reacties op de berichten van mij en het designteam. Zo, januari zit er weer op. Op naar alle feestdagen en hopelijk blijft Kerst nog een tijdje weg. Kerstkaarten kwamen me gewoon de oren uit. hihihi

Ik was enige tijd erg stil. Vandaar dat ik niet zo vaak, zoals altijd, op jullie blogberichten gereageerd heb. Hier is het op dit moment erg druk. Niet alleen voor de zaak, maar er kwamen ook nog enkele persoonlijke en liefdadige projecten op me af. Binnenkort kom ik weer langs. 

Karen en ik staan 8 maart in Ridderkerk op de markt voor vrouwendag met maar liefst 6 workshops daarnaast. Dus veel voorbereiden voor deze wonderlijke dag waarop we kunnen vieren dat we vrouwen zijn. 

Terug naar het blogbericht van vandaag waar Valentijndag nog centraal staat. Ik vond op YouTube een leuke uitleg hoe om dit chique doosje te maken, en heb dit op een eenvoudige manier voor jullie op video opgenomen. Dit lijkt erg ingewikkeld maar is super makkelijk. Doosjes zijn altijd handig als je ze zelf kunt maken. Dit valt natuurlijk mee omdat dit veel goedkoper is dan een snijmal of sjabloon. 

Net zoals bij mijn kaart in mijn vorige bericht, geld dit dat je goed moet meten. Dit is het eigenlijk. En scoren en vouwen, maar dat is zo gebeurt. 

Hier is een eenvoudige schets van de maten, vouw- en kniplijnen. In het filmpje verderop in mijn bericht zie je meer uitgelegd.=== Close-up foto('s) / Close up photo(s) ===

Op onderstaande foto zie je het bovenaanzicht van het doosje met de apart manier van hoe het doosje dicht gaat. 


Je kunt qua versiering echt enige kant op. In de YouTube video van Handmade zie je hoe je washi tape kunt gebruiken om het doosje te versieren voor een trouwen of voor Kerst. 

Ik wou dit eenvoudig, chique en vintage houden. In de foto's die volgen zie je dit van alle kanten. 


Voor de scoren van de deksel is dit echt noodzakelijk dat je iets zachts, zoals hobbyfoam, vilt of een embossingmat gebruikt onder je papier. Dit zie je terug in mijn fimpje verderop in dit bericht.Mijn handelingen zie je terug in het volgende filmpje.


=== Filmpje/ Video ===
=== Lijst van producten/ Product list ===
Producten met een link, zijn beschikbaar in de vernieuwde webwinkel.

* Papier/ Paper *
Zwart karton, Designpapier (onbekend merk)

* Stencil/ Mask *
StudioLight - Miranda vd Bosch - MASKMB02

* Embossing *
Nuvo embossing poeder Zilver

* Inkt/ Ink *
Tsukineko VersaMark

* Overig/ Rest *
Red Sticky Tape, Tim Holts scissors, Pritt vloeibaar knutsellijm
RT Beheer BV Wooden ornaments, Pergamano pincet, liniaal, lege pen/ bonefolder, lint, perforator

4 opmerkingen:

 1. Hoi Sandie,
  wat een mooi doosje is het! Dank je wel voor het delen en het filmpje! Altijd leuk om ideeën op te doen. Succes met al de drukte en de 6 workshops!
  Fijn weekend!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel GerJanne. Helaas was dit niet mijn eigen idee maar vond dit leuk zelf te proberen en dit te delen. Wat is designer van de doosje echt talentvol.

   Verwijderen
 2. Hoi hoi sandie
  Wat een leuk doosje heb je gemaakt en bedankt voor de duidelijke uitleg!ok voor het filmpje!
  Veel succes op de markt en workshops
  Liefs Martha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Martha, Ik kom ergens in de week even een blog run doen, voel me al helemaal schuldig dat ik er nog geen reacties plaatste. Producten loopt me de oren uit met uploaden naar de nieuwe webwinkel.

   Verwijderen

=== Leuk dat je een reactie achterlaten! / Thank you for commenting! ===

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...