donderdag 28 juni 2018

Thema: Eclipse kaart

Een super leuk thema waar je vele kanten mee uit kunt, of het nu gestempeld is of een plaatje, behang papier of een zelfgemaakte achtergrond het maakt niet uit. Ook kun je veelal gewoon je eigen snijmallen gebruiken die je al hebt even buiten the box denken.Mijn man heeft een hele fijne snijmallen kast voor mij gemaakt met wel 40 dubbele vakken erin voor mijn snijmallen in te leggen, heerlijk in een oogopslag kan ik zien wat ik wil gebruiken. Voor deze eclipskaart heb ik gekozen voor 2 ovalen snijmallen. Zoals je kunt zien op de foto zit er een dikke 1.5 cm tussen de 2 maten een off white cardstock genomen om te stempelen de bloemen heb ik 3 x naast elkaar gestempeld de 2 verschillende vlinders zijn verdeeld over het papier nadat ik het woord Hello had gestempeld.
Close up 


Nadat ik bepaald had waar de ovalen snijmal zou komen heb ik deze uitgestanst, het gestempelde oplegvel is op de zwarte kaart geplakt. De ovaaltjes heb ik er los ingelegd zodat ik de plaats kon bepalen waar het middelste ovaaltje zou komen. De buitenste ovaal heb ik op 4 mm dikke foam gezet en weer in de kaart geplakt zo creëer je de eclips.

Op You Tube zijn heel veel  flimpjes  te zien over Eclipskaarten ook verschillende manieren om ze te maken.

Deze heb ik ook nog gemaakt met een zelfgemaakte achtergrondje.Veel plezier met het maken van je eigen Eclipskaart.


=== LIJST VAN PRODUCTEN / PRODUCT LIST ===


In de webwinkel  vind je een  assortiment van de meest gebruikte producten. Vind je niet wat je zoekt, neem gerust contact met ons op en wij proberen dit zo voordelig mogelijk voor je te bestellen.


* Papier/ Paper *
Cardstock - Zwart, Off white

* Stempels/ Stamps *
Ali express - Paardenbloem, Hello 
Craft Sensations stamps & cutting dies  vlinders setje juli 2017

* Inkt / Ink*
Versa mark - Graphite black GD 00-082

 *Overig/Rest*
Lijm || Foam tape 4 mm

2 opmerkingen:

 1. Hoi hoi Anita,
  Ook deze in de eclipsserie vind ik erg mooi, ik heb bij je collega designers ook zulke leuke gezien gemaakt met deze techniek, heel mooi effect,
  Wil je een foto laten zien van de snijmallenkast die je man heeft gemaakt?
  Liefs Martha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dag Martha, Dankjewel ik vond die bij mijn DT collega's ook zo mooi.Ik zal even gaan gaan kijken voor een foto van de kast, hij is echt fijn. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen

=== Leuk dat je een reactie achterlaten! / Thank you for commenting! ===

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...