zaterdag 14 juli 2018

Nieuw DT Member: Carina Veling

Hallo mijn naam is Carina Veling, ik ben 54 jaar en woon in het mooie noorden van Limburg. Ik ben geboren en getogen in Venlo maar sinds enkele jaren wonend in een klein dorpje met nog geen 2000 inwoners in de gemeente Peel en Maas.


Ik maakte al een aantal jaren sieraden, eerst onder de naam violetmoon.nl en ben later overgegaan op de naam vmcdesigns.nl. Vroeger heb ik verschillende soorten kaarten gemaakt, zoals 3D, pergamano en borduren op kaarten. Helaas er nooit aan gedacht om er foto's van te maken.
Ik ben pas foto's van mijn werk gaan maken toen ik sieraden maakte.

Screenshot van een aantal ringen wat ik al gemaakt heb. Zie meer op mijn website
Twee jaar terug zag ik een filmpje op YouTube waar een doosje werd gemaakt van karton en toen dacht ik, dat zou leuk zijn voor bij mijn sieraden. Als ik dan een sieraad verkocht, dat ik er dan mooi persoonlijk gemaakte cadeauverpakking erbij kon doen. Ik vond het doosjes maken stiekem ook heel leuk om te doen.

Screenshot van een aantal doosjes die ik gemaakt heb. Zie meer op mijn website

Toen een collega van mij een kleintje kreeg dacht ik, ik maak een persoonlijk kaartje voor hem. Ik had inmiddels genoeg papier om uit te kiezen. Nou dit had ik dus beter niet kunnen doen want ineens vond ik kaarten maken ook weer heel leuk.😊

Screenshot van een aantal kaarten die ik gemaakt heb. Zie meer op mijn website

Ik vind het altijd leuk om weer nieuwe dingen te leren en gebruik daarom ook iedere keer andere materialen en verschillende technieken. Ik ben er al achter gekomen dat ik net als bij het sieraden maken het leuk vind om alles door elkaar te gooien om te kijken of de dingen samen kunnen gaan. Met als resultaat dat ik nu dus een garage/atelier/hobbykamer vol heb met kralen, verschillende metaal soorten draad, bedels, stempels, snijmallen, papier en verschillende soorten gereedschappen en tooltjes. 😊

Danielle van Danielle Creatieve Doos, ook deel van het design teamis het schuld dat ik in dit designteam terecht ben gekomen. 😁
Ik hoop dat ik een goede aanvulling kan/mag zijn voor het team. Voortaan zien jullie op vrijdagen van mij een bericht hier verschijnen, maar mochten jullie interesse hebben om de andere creatieve uitspattingen van mijn brein te zien dan kunnen jullie een kijkje nemen op mijn website of mijn Facebook pagina.

Fijn weekend en hopende jullie vrijdag a.s. een mooie creatie te mogen bezorgen.

2 opmerkingen:

 1. Hoi hoi Carina,
  Wat leuk zeg dat je mee gaat doen in dit team ik heb even gekeken op je website wat maak je mooie creaties, het filmpje met cadeauenvelop voor je dochter bekeken, wat een leuk idee, dat ga ik een keertje van je "lenen"
  Op dit blog ga ik je zeker volgen, veel succes!
  Liefs Martha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je wel Martha, en excuses voor de late reactie, per toeval zag ik dat je gereageerd had. Ik heb nu maar even het vinkje aangezet. :)

  Die enveloppe mag je van mij gerust namaken hoor, ik had hem ook weer van iemand anders geleend. :)

  BeantwoordenVerwijderen

=== Leuk dat je een reactie achterlaten! / Thank you for commenting! ===