woensdag 19 september 2018

Just for you

Hallo crea-vriendinnetjes, deze week gaat voor mij het gewone leven weer verder. Na een heerlijke vakantie in Turkije ga ik er weer hard tegen aan om leuke creaties te maken met en voor elkaar.






Deze week hebben we de wrap design. OMG....ik wist echt niet wat het was. Maar gelukkig hebben we You Tube. Wat zouden we toch zonder you tube en Pinterest moeten hahaha.

Maar oké, mijn kaart was bijna af  VOOR  mijn vakantie maar ik moest hem wel afmaken voor vandaag en de beschrijving erbij vermelden. Misschien heel stom maar ik moest toch even verzinnen hoe ik dit ook al weer in elkaar had gezet. Ik doe mijn best maar voor de zekerheid plaats ik ook het filmpje van You Tube erbij.

Maar terug naar mij straight wrap card!!

Mijn basiskaart is 17.5 x 12 cm. Ik heb daarop 3 bij passende kleuren cardstock gebruikt. Ik heb van de 3 kleuren cardstock stukken gesneden die eigenlijk net zo groot zijn als je basis kaart.


Daarbij heb ik een mooie bloemen snijmal gebruikt om dit uit te stansen op de stroken. Deze zijn dan dan steeds schuin onder elkaar door geschoven en op het laatst een ander stukje gekleurde cardstock gebruikt. Dus de snijmal heb ik maar 3 keer uit gestanst.


Verder heb ik dit versierd met leuke parels om de bloemen wat mooier naar voren te laten komen. YOU heb ik uit gestanst op wit en zwart card stock en  deze net niet op elkaar geplakt.

Zo krijg je net een idee of er een schaduw randje aan zit. Met een letter tang heb ik JUST FOR uit gedrukt en opgeplakt.
En zoals de bekende kers op de taart een klein beetje met glitter spray gesprayd.


Ik hoop dat het een beetje duidelijk is over gekomen. Het filmpje die ik als voorbeeld nam kunnen jullie HIER terug vinden.



=== LIJST VAN PRODUCTEN / PRODUCT LIST ===


In de webwinkel  vind je een  assortiment van de meest gebruikte producten. Vind je niet wat je zoekt, neem gerust contact met ons op en wij proberen dit zo voordelig mogelijk voor je te bestellen.


* Papier/ Paper *
Stampin Up4 kleuren


* Snijmallen/ Dies*
AliExpress You
Die'sireFloral Dance


Made By Me - Parels

 *Overig/Rest*
DYMO -  Lettertang


8 opmerkingen:

  1. Mooie kleuren Danielle het kaartje is goed gelukt.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. dankje anita. Het is niet wat ik verwacht had maar ja soms lukt het niet zoals je wilt he

      Verwijderen
  2. Wat een mooie fleurige kaart Danielle. Fijn dat je zo genoten hebt op vakantie.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi hoi Daniëlle
    Prachtige kaart en ik had tot nu nog nooit van deze techniek gehoord,maar het is weer een leuke techniek ook de warme kleuren spreken mij aan!
    Liefs Martha

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Danielle, goed gelukt die kaart van jou, op deze manier had ik hem nog nooit gezien.

    Ik ga deze manier zeker onthouden om zelf ook een keer te proberen. :)

    gr Carina

    BeantwoordenVerwijderen

=== Leuk dat je een reactie achterlaten! / Thank you for commenting! ===