maandag 15 oktober 2018

Een ster schijnt helder en klaar

Op dit moment hebben wij nog een paar heerlijke dagen voor de boeg op Cran-Canaria, nog lekker genieten van het mooie weer en het prachtige eiland.

Voor deze week heb ik een leuke schets uitgewerkt in kerstsfeer, want nog zo'n 9 weken te gaan en kunnen we genieten van de kerstdagen.





Beschrijving van de kaart:

De maat van de kaart is 17 x 17 cm de schets is uitgetekend op rood karton, een echt kerstkleurtje toch! en hierop is het kerstdesign papier verwerkt, afgewerkt met een goudkleurig stickerrandje!! dat is lang geleden dat ik die gebruikt heb 😃



Tekening van de schets

Aan de linkerkant van de kaart is de vorm nagetekend in kerstgroen, en gemat met wit, voorzien van een mooie glimmende groene ster en wat kleine sterretjes er omheen. Het labeltje bovenaan is ook met de pc gedaan. Aan de rechterkant een stukje rood karton en deze gemat met wit karton en voorzien van een toepasselijke tekst, deze is via de computer in word gemaakt en uitgeprint  in een mooie bijpassende rode kleur.

Detailfoto van de linkerkant van de kaart



Close - up het gedichtje nu goed leesbaar





=== LIJST VAN PRODUCTEN / PRODUCT LIST ===


In de webwinkel  vind je een  assortiment van de meest gebruikte producten. Vind je niet wat je zoekt, neem gerust contact met ons op en wij proberen dit zo voordelig mogelijk voor je te bestellen.


* Papier/ Paper *
Hobby Karton - Papier
Designpapier

 *Overig/Rest*
 Stamford - Stickerrandje goud - Sterretjes - Goud - Groen onbekend




3 opmerkingen:

  1. Mooie kleurige kerstkaart Willie, altijd mooi om de diversiteit te zien in de opdrachten.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtig geworden, de sketch leent zich goed als kerstkaart.

    Ik ben heel blij om te lezen dat ik niet de enige ben die soms de computer gebruikt om speciale labels en teksten te maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi hoi Willie,
    Heerlijk op vakantie geniet ervan!
    Ik vind het zo knap dat jullie uit de voeten kunnen met deze moeilijke sketch en zo verschillende resultaten neergezet worden, ook deze vind ik supermooi en wat een leuke tekst!
    Liefs Martha

    BeantwoordenVerwijderen

=== Leuk dat je een reactie achterlaten! / Thank you for commenting! ===