woensdag 27 november 2019

Vol verwachting klopt ons hart!! wie zoet is krijgt lekker en die stout is de ...

Vandaag een leuke sketch van Willie, de keuze was snel gemaakt toen ik naar de datum keek... die voor mij bestemd was om mijn blogbericht te plaatsen, het is een Sinterklaas sketch geworden.

Dan wil ik jullie nog van harte bedanken voor de hart verwarmende likes en hartjes en berichtjes van het blogbericht van de etagère gisteren, ook namens mijn man. 

Natuurlijk ben ik lid van vele kaarten site`s en raak niet uitgekeken op alle mooie kaarten en creaties die iedereen maakt wat een creativiteit is er toch onder jullie dames en heren niet te vergeten.


Een leuke sketch levert ook leuke kaarten op, maken jullie graag een sketch, en welke vorm vinden jullie dan mooi. Aan deze sketch heb ik 1 uurtje aan gewerkt.

Onderstaand de Sketch, de volgende kleuren heb ik gebruikt, beige, bordeaux en goud wikkel van de chocoladereep, wat groen en geel voor de wortel, het loof is een restje van het gras uit de caravan kaarten.

Ik heb een houtenklompje en wortel getekend en een rolletje papier gemaakt gericht aan Sint met de cadeau wensen, er is niets oer Hollands dan een klompje en dat mocht toch echt niet ontbreken samen met de wortel en de S van Sint.


Ik heb de grachten huisje van Joy Crafts gebruikt en deze aan de achterzijde voorzien van de goud wikkel van de chocolade.


De vogels zijn uit de huisjes gevallen en die heb ik in de lucht geplaatst op deze witte basis kaart die ik eerst bewerkt had met een grijze make-up poeder voor net dat kleine tintje.

De stempel is van Craft Sensations in middels heb ik er een hele verzameling van.

Onze kinderen zijn volwassen maar we hebben altijd een gezellig samen zijn in Sinterklaas sfeer samen aan tafel gourmetten, met natuurlijk oud Hollandse lekkernijen, zoals Taai Taai, suikergoed, en Sinterklaas chocolade heerlijk genieten.

Ik wens jullie een heel fijn Sinterklaas feest toe.

Wat vinden jullie is hij geslaagd de kaart, ik lees het graag.

Tot volgende week woensdag of tot morgen dan ben ik er met een kerstkaart op mijn eigen blog, de link vind je onder mijn naam.===LIJST VAN PRODUCTEN/ PRODUCT LIST===

In de webwinkel vind je een assortiment van de meest gebruikte producten. Vind je niet wat je zoekt, neem gerust contact met ons op en wij proberen dit zo voordelig mogelijk voor je te bestellen.

* Papier/ Paper * 
Hobby Karton  - Wit - Bordeaux rood - Goud wikkel 

* Stempels/ Stamps *
Craft Sensations - Setjes stempels

 * Snijmallen/ Dies*
Nellie Snellen - MFD 0056 Joy Crafts 1201/0085 en 1201/0097

 * Inkt / Ink* 
Versa magic - GD083 Hint of Pesto

 *Overig/Rest*
Foam- lijm

6 opmerkingen:

 1. Een hele grappige kaart Anita.
  Je moet er maar op komen.

  Liefs Carina

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Carina, ik vond de andere ook heel geslaagd!!

   Liefs Anita

   Verwijderen
 2. Hoi hoi Anita
  Ha wat een gezellig sint kaartje, leuk gemaakt naar aanleiding van de sketch

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dag Martha, het is ook een gezellige tijd nu zo vlak voor Sinterklaas, deze gaat gaat naar een begeleid wonen bij ons in het dorp.
  Liefs Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heb jij de sketch mooi uitgewerkt Anita, knap en mooi werk,
  Lieve groetjes xx

  BeantwoordenVerwijderen

=== Leuk dat je een reactie achterlaten! / Thank you for commenting! ===

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...