donderdag 13 februari 2020

Flying by to say...


Hallo daar! Ik heb hier vandaag een snel berichtje voor je. Het is een redelijk eenvoudige kaart waar het meeste werk de inkleuren is!


Het duurde iets meer dan een uur om deze kaart te maken en het is vrij eenvoudig. De vaardigheid zit vooral in het kleuren en ink blending, en daar kan je in de praktijk sowieso goed in worden.
De plan.

Zoals gewoonlijk begon ik met het leggen van mijn kaart. Hierdoor kan ik de stappen en wat ik moet doen beter visualiseren. Vaak zal de kaart evolueren en er een beetje anders uitzien dan de oorspronkelijke lay-out of het ontwerp, terwijl ik hier en daar kleine dingen toevoeg.

Ik heb echt genoten van het blenden van de lucht.

Ik begon met een witte A6-kaart en creëerde een mooie blauwe luchtscène met drie blauwe Distress Oxide-inkten en een make-up borstel. Met nog een wit A6-karton, knip ik twee witte wolkhoekstukken en één wolkstuk uit perkament/vellum.

Vervolgens stampte, kleurde en knipte ik twee kleine vogels, de hondenpiloot en het vliegtuig. Voor het vliegtuig gebruikte ik ook een witte pen om hoogtepunten toe te voegen om het vliegtuig meer pop en glans te geven. Om de dieren een beetje "leven" te geven, zijn hun ogen en de neus van de hond gekleurd met een zwarte Glaze pen. Ik stampte en knipte ook de tekstballon en het kleine gezegde "Flying by to say" uit.

Tijd om alles samen te voegen! Begonnen met het plakken van de perkamentwolk op de onderkant van het luchtpaneel. Vervolgens plakte ik de twee witte hoekwolken met foam tape. De rest zat ook vast met foam tape. Ik heb eindelijk willekeurige kleine witte stippen en strepen in de lucht toegevoegd. Eerlijk gezegd heb ik geen idee wat het zou moeten zijn ... sneeuw? Hagel? Sterren? Insecten? Roos? Een illusie dat de hond echt snel vliegt? Wel, ik zal je laten beslissen wat het is.

Hoe dan ook, toen alles vast zat, plakte ik het A6-stuk op een kaartbasis en was de kaart compleet!

Ik heb ook een naam aan het vliegtuig toegevoegd om het voor de jarige te personaliseren.

Ik hoop dat je deze kaart leuk vond. Kaarten hoeven niet ingewikkeld te zijn om mooi te zijn. Soms kunnen eenvoudige kaarten er zelfs ingewikkeld uitzien en vice versa! Hoe dan ook, nog een fijne dag en tot de volgende keer! Original Website Happy Lucky Creations  Facebook Happy Lucky Creations  Instagram Happy Lucky Creations  Pinterest Happy Lucky Creations  YouTube Happy Lucky Creations

===LIJST VAN PRODUCTEN / PRODUCT LIST===

In de webwinkel vind je een assortiment van de meest gebruikte producten. Vind je niet wat je zoekt, neem gerust contact met ons op en wij proberen dit zo voordelig mogelijk voor je te bestellen.

* Papier / Paper *
Hobby karton - wit - geel
Perkament / Vellum
HEMA - A6 Correspondentiekaarten [14176310]
Joy!crafts - Stempelinkleurpapier A4

* Stempels / Stamps *
Ali Express - Vliegtuig en dieren setje

* Snijmallen / Dies*
Ali Express - Vliegtuig en dieren setje


* Pennen/Stiften/Potloden / Pens/Markers/Pencils *
Sakura Glaze - Black [XPGB#849]
Uni-ball Signo - White [UM-153]

* Overig / Rest *
Foam tape
Doubled-sided tape

5 opmerkingen:

=== Leuk dat je een reactie achterlaten! / Thank you for commenting! ===