vrijdag 11 september 2020

Foil-a-Shine 1.0.3 Glossy kaders en achtergronden

Voor vandaag laat ik jullie 1 van de mogelijkheden zien van de Foil-a-Shine Kaders en Achtergronden, althans dat wat ik ermee gemaakt heb dan.  

Foil-a-Shine 1.0.3  Glossy Kaders en achtergronden - vmcdesigns.nl

Het is niet moeilijk om het foil aan te brengen en als je alles al klaar het staan gaat dit ook redelijk snel. Dit kan door iedereen gedaan worden of je nu beginner bent of al langer kaarten maakt. Alvast bedankt voor jullie bezoekjes en reacties, deze worden zeer gewaardeerd.   

In mijn testpakket zaten kaders van verschillende soorten papier, 1 pakket was met glossy papier en het andere van aquarel papier. Hieronder zie je de ontwerpen die in het huidige pakket zitten.  

HA Designs Foil-a-Shine toner kaders en achtergrondjes
Foil-a-Shine - Toner Kaders

Deze week laat ik jullie mijn creatie zien met de glossy uitvoering.

Met het glossy papier krijgen je kaarten een luxere uitstraling, heel mooi voor kerstkaarten en ook als felicitaties bij huwelijken, Zelfs voor een rouwkaart geeft het glossy papier net dat beetje extra. 

Tip! Vooral bij het glossy papier is het heel belangrijk dat je je achtergrond en het foil van tevoren even afstoft. 
Ik heb voor deze kaart weer een vierkante basiskaart genomen en heb na het aanbrengen van het foil op de achtergrond deze rondom iets kleiner dan de kaart gesneden zodat de strepen niet helemaal tot de randen zouden lopen. 

close-up
Tip! Bij het glossy papier kan je het beste dubbelzijdige tape gebruiken in plaats van vloeibare lijm omdat bij sommige lijmsoorten je bobbeltjes in het papier kan zien. 
Nadat ik de achtergrond op de basiskaart had geplakt heb ik een ovaal uitgesneden van wit papier en hier heb ik met Brilliance inkt in een bijpassende kleur een sentiment gestempeld. Daarna heb ik hier en daar nog een paar pailletten er op geplakt en toen was deze kaart ook weer klaar.  

Mijn kaart. 

Zoals jullie kunnen zien geeft het foil op het glossy papier een luxere uitstraling. 
Volgende week laat ik jullie de uitwerking zien met het Aquarel papier. 

Sandie heeft een video gemaakt met meer uitleg, deze staat in haar blog bericht maar is ook te vinden op haar YouTube kanaal. Onderstaand is haar blog bericht met extra uitleg en de video. 


Mochten jullie meer willen weten over mijn creatie of mochten jullie nog vragen hebben, ik hoor het graag. Ik geef graag antwoord op jullie vragen.

Hebben jullie nu zelf ook soortgelijke creaties gemaakt zou ik het leuk vinden om deze te kunnen bewonderen. šŸ˜Š Jullie kunnen ze laten zien op onze facebook groep HA Creative Tips & Trucs.
Hier kunnen jullie ook lid van worden voor nog meer tips, leuke creaties en gezelligheid. Jullie zijn van harte welkom.
 
Voor meer inspiratie kunnen jullie ook een kijkje nemen op mijn eigen website naar mijn vorige werk.
De pagina is opgedeeld in 2 delen, 1 voor alle doosjes en de andere voor alle kaarten die ik gemaakt heb. 

Ik wens jullie een heel fijn weekend.


            Carina Veling  

=== LIJST VAN PRODUCTEN / PRODUCT LIST ===

In de webwinkel vind je een assortiment van de meest gebruikte producten. Vind je niet wat je zoekt, neem gerust contact met ons op en wij proberen dit zo voordelig mogelijk voor je te bestellen.

* Papier / Paper *
Via Chasse - 
Basis Kaart
HA Designs Foil-a-Shine - Glossy papier kaders en achtergronden

* Stempels / Stamps *
AliExpress - felicitatie huwelijk

* Snijmallen / Dies *
Craft Sensations - Ovaal

* Inkt / Ink *

* Overig / Rest *
Rose Gold Foil
AliExpress - Rose gold Lovertjes
4 opmerkingen:

=== Leuk dat je een reactie achterlaten! / Thank you for commenting! ===