Over Ons

Eigenaresse

Sandie van der Graaf

Sandie van der Graaf
             Carina Veling

Mijn naam is Sandie van der Graaf. Ik ben geboren en getogen in Zuid-Afrika. Voor gezinshereniging ben ik naar Nederland geƫmigreerd. Nederlands is dus mijn 3e taal. De andere talen die ik spreek zijn Afrikaans en Engels (en nog een aantal cultuur talen). Ik ben de Nederlandse taal (nog) niet machtig, maar het gaat iedere dag beter.

Mijn werkervaring is zeer gevarieerd. In Zuid Afrika heb ik gewerkt in de volgende branches: Medische verzekering, Commerciele verkopen, Algemene kantoormanager in makelaarskantoor. In Engeland London heb ik gewerkt bij een Opslagbedrijf alsook bij de Ombudsman. In Nederland heb ik 3 jaar gewerkt in het verzekerings branche. Ik heb nadat de bedrijf failliet is gegaan, voor ongeveer 2 jaar in een gevelbouw fabriek gewerkt. Heb hier wel aan veel mooie projecten mogen meewerken. Een waarvan ik erg trots op ben is de Markhal in Rotterdam. Daar heb ik heel veel van de achterconstructie mogen maken.

Creativiteit is voor mij heel erg belangrijk. Als ik iets niet kan, heb ik twee heel goede vrienden in Google en YouTube. Ik deel graag mijn eigen creaties (kaarten/ hout of verf), alsook alternatieve mogelijkheden van hobby producten.

Ik ben al enige tijd bezig met mijn blog. In 2016 heb ik Hobby Alternatief ingeschreven bij Kamer van Koophandel.

We zijn ook te vinden op sociale media. Op Facebook heb ik een bedrijfspagina, maar ook een gekoppelde groep Creatieve Tips & Trucs. Hier delen we tips en trucs van overal en iedereen. Ik ben gelukkig niet alleen, maar wordt ondersteund door een leuke design team.

Voel je vrij een reactie achter te laten op onze sociale media of op de blog. Ik lees dit graag.


Huidige designteam leden

Carina Veling

Carina Veling
            Carina Veling  

Hallo mijn naam is Carina Veling, ik ben van bouwjaar '64 en woon in het mooie noorden van Limburg. Ik ben geboren en getogen in Venlo maar sinds enkele jaren wonend in een klein dorpje met nog geen 2000 inwoners in de gemeente Peel en Maas.

Ik maakte al een aantal jaren sieraden, eerst onder de naam violetmoon.nl en ben later overgegaan op de naam vmcdesigns.nl. Vroeger heb ik verschillende soorten kaarten gemaakt, zoals 3D, pergamano en borduren op kaarten.

Twee jaar terug zag ik een filmpje op YouTube waar een doosje werd gemaakt van karton en toen dacht ik, dat zou leuk zijn voor bij mijn sieraden. Als ik dan een sieraad verkocht, dat ik er dan een mooi persoonlijk gemaakte cadeauverpakking erbij kon doen. Ik vond het doosjes maken stiekem ook heel leuk om te doen.

Ik vind het altijd leuk om weer nieuwe dingen te leren en gebruik daarom ook iedere keer andere materialen en verschillende technieken. Ik ben er al achter gekomen dat ik net als bij het sieraden maken, het leuk vind om alles door elkaar te gooien om te kijken of de dingen samen kunnen gaan. Met als resultaat dat ik nu dus een garage/atelier/hobbykamer vol heb met kralen, verschillende metaal soorten draad, bedels, stempels, snijmallen, inkt, verf,  papier en verschillende soorten gereedschappen en tooltjes.

Danielle Bras, een voormalig lid van het design team, is het schuld dat ik in dit designteam terecht ben gekomen.

Ik hoop dat ik een goede aanvulling kan/mag zijn voor het team. Mochten jullie interesse hebben om de andere creatieve uitspattingen van mijn brein te zien dan kunnen jullie een kijkje nemen door op de icoontjes te klikken die onder mijn foto staat.Gast Auteurs
Voormalige designteam leden

Anita van Deur
Willie Bulten
Danielle Bras
Karen Schaghen
Rosita Engelmeer-Goossens
Ans van den Broek (Johanna Ans)
Natasja Buntjer
Emma Wong-Heijink
Ini Zonnenberg
Gaby Verjans

Geen opmerkingen: