Over Ons

Eigenaresse

Sandie van der Graaf

Sandie van der Graaf
Mijn naam is Sandie van der Graaf. Ik ben geboren en getogen in Zuid-Afrika. Voor gezinshereniging ben ik naar Nederland geëmigreerd. Nederlands is dus mijn 3e taal. De andere talen die ik spreek zijn Afrikaans en Engels (en nog een aantal cultuur talen). Ik ben de Nederlandse taal (nog) niet machtig, maar het gaat iedere dag beter.

Mijn werkervaring is zeer gevarieerd. In Zuid Afrika heb ik gewerkt in de volgende branches: Medische verzekering, Commerciele verkopen, Algemene kantoormanager in makelaarskantoor. In Engeland London heb ik gewerkt bij een Opslagbedrijf alsook bij de Ombudsman. In Nederland heb ik 3 jaar gewerkt in het verzekerings branche. Ik heb nadat de bedrijf failliet is gegaan, voor ongeveer 2 jaar in een gevelbouw fabriek gewerkt. Heb hier wel aan veel mooie projecten mogen meewerken. Een waarvan ik erg trots op ben is de Markhal in Rotterdam. Daar heb ik heel veel van de achterconstructie mogen maken.

Creativiteit is voor mij heel erg belangrijk. Als ik iets niet kan, heb ik twee heel goede vrienden in Google en YouTube. Ik deel graag mijn eigen creaties (kaarten/ hout of verf), alsook alternatieve mogelijkheden van hobby producten.

Ik ben al enige tijd bezig met mijn blog. In 2016 heb ik Hobby Alternatief ingeschreven bij Kamer van Koophandel.

We zijn ook te vinden op sociale media. Op Facebook heb ik een bedrijfspagina, maar ook een gekoppelde groep Creatieve Tips & Trucs. Hier delen we tips en trucs van overal en iedereen. Ik ben gelukkig niet alleen, maar wordt ondersteund door een leuke design team.

Voel je vrij een reactie achter te laten op onze sociale media of op de blog. Ik lees dit graag.


Huidige designteam leden

Anita van Deur


Mijn naam is Anita van Deur en ik woon in het mooie midden Limburg in een klein dorpje waar het goed vertoeven is.

Na mijn opleiding kinderverzorging en gezinsverzorgster, ben ik over gestapt naar receptioniste/ telefoniste. Met veel voldoening heb ik bij verschillende bedrijven gewerkt. Maar het zorgen en verzorgen is nooit overgegaan. Tot op de dag van vandaag ben ik mantelzorger en doe ik het met veel plezier.

Vanaf mijn kinderjaren ben ik creatief bezig. Vind het heerlijk om te doen en je kunt er veel in kwijt. Wat heb ik zoal gedaan: Kleding maken, breien, haken , macramé, schilderen, bloemschikken en met lood werken. De laatste 5 jaar met kaarten maken bezig en zo zijn er nog meer dingen die ik leuk vind om te doen. Eigenlijk te veel om op te noemen.

Op een gegeven moment ga je met je hobby online. Ik heb een Facebook pagina aangemaakt waar ik mijn gemaakte kaartjes opzet. Enige tijd geleden heb ik me aan gesloten bij Creatieve Tips & Trucs, en zo Sandie leren kennen. Op een gegeven moment vroeg zij of er mensen waren die het leuk zouden vinden om op haar blog te schrijven. En zo ben ik op haar blog begonnen met kaarten te maken en reviews te schrijven. Zo werd ik ook de aanspreekpunt voor de designteam.

Alle tips en tricks die ik heb wil ik graag delen. Tips en tricks hoor ik ook graag van andere, want wat is er nu leuker dan je kennis te delen!

Berichtjes lees ik graag terug op de blog en op de facebook pagina.


Willie Bulten


Mijn naam is Willie Bulten (Kreunen),ik ben geboren en getogen in de mooie Achterhoek. Heb na mijn schoolopleiding gewerkt in een slagerij en een supermarkt.

Ben jong getrouwd en heb er bewust voor gekozen om er voor de kinderen te zijn. Toen ze wat zelfstandiger waren ben ik weer gaan werken in de horeca.

Altijd was ik bezig met handwerk, breien, borduren, haken etc. Vanaf 2003 ben ik besmet geraakt met het kaarten virus, en met veel plezier breng ik heel wat uurtjes per week door in mijn hobbykamer.

Mijn passie is het maken van kaarten in aparte vormen met veel snijwerk,maar ook de inkttechnieken vind ik geweldig. Jaren heb ik voor Avec de voorbeeldkaarten mogen maken, met ook een scala aan technieken.

Dan komt er Facebook bij en mijn blog maar door tijd gebrek ligt dit op een laag pitje.

Via een oproep op facebook van Hobby Alternatief ben ik in het designteam gekomen, iets waar ik mijn passie voor deze geweldige hobby kan laten zien, en in een geweldig team mag werken. Wat een simpel stukje papier toch zoveel moois kan geven.

Voor op- en aanmerkingen sta ik open en ook tips zijn meer dan welkom. Samen maken we ons sterk


Carina Veling


Hallo mijn naam is Carina Veling, ik ben van bouwjaar '64 en woon in het mooie noorden van Limburg. Ik ben geboren en getogen in Venlo maar sinds enkele jaren wonend in een klein dorpje met nog geen 2000 inwoners in de gemeente Peel en Maas.

Ik maakte al een aantal jaren sieraden, eerst onder de naam violetmoon.nl en ben later overgegaan op de naam vmcdesigns.nl. Vroeger heb ik verschillende soorten kaarten gemaakt, zoals 3D, pergamano en borduren op kaarten.

Twee jaar terug zag ik een filmpje op YouTube waar een doosje werd gemaakt van karton en toen dacht ik, dat zou leuk zijn voor bij mijn sieraden. Als ik dan een sieraad verkocht, dat ik er dan een mooi persoonlijk gemaakte cadeauverpakking erbij kon doen. Ik vond het doosjes maken stiekem ook heel leuk om te doen.

Ik vind het altijd leuk om weer nieuwe dingen te leren en gebruik daarom ook iedere keer andere materialen en verschillende technieken. Ik ben er al achter gekomen dat ik net als bij het sieraden maken, het leuk vind om alles door elkaar te gooien om te kijken of de dingen samen kunnen gaan. Met als resultaat dat ik nu dus een garage/atelier/hobbykamer vol heb met kralen, verschillende metaal soorten draad, bedels, stempels, snijmallen, inkt, verf,  papier en verschillende soorten gereedschappen en tooltjes.

Danielle Bras, een voormalig lid van het design team, is het schuld dat ik in dit designteam terecht ben gekomen.

Ik hoop dat ik een goede aanvulling kan/mag zijn voor het team. Mochten jullie interesse hebben om de andere creatieve uitspattingen van mijn brein te zien dan kunnen jullie een kijkje nemen op mijn website, op mijn Facebookpagina  of op mijn persoonlijk facebook profiel.


Emma Wong-Heijink


Hallo allemaal! Ik ben Emma en kom uit Amerika. In 2008 ben ik naar Nederland verhuisd voor de liefde! Mijn man is een fijne Nederlandse man.

Al sinds ik een kind was, heb ik van knutselen gehouden. Het begon met tekenen en dat werd geïnspireerd door mijn moeder. Ik hou ook van origami, sieraden maken, haken en breien, kruissteek en borduren, aquarelleren en hand-lettering.

Pas toen ik de oma van mijn man ontmoette, was dat het moment dat ik begon met kaarten maken. Elk jaar maakte ze prachtige geborduurde 3D-kerstkaarten, evenals kaarten voor andere gelegenheden. Ik hield echt van de kaarten die ze maakte, mijn eerste kaarten waren ook geborduurde 3D-kaarten. Helaas overleed ze drie jaar nadat ik haar ontmoette, en heeft ze niet meegemaakt hoe ik ben gegroeid in het kaarten maken. Nu maak ik meestal kaarten met snijmallen en stempels.

Vaak gebruik ik Distress Oxides en alcohol markers (Twinmarkers van Deco time). Ik ben wel een "budget crafter", en gebruik niet altijd de duurste materialen of gereedschap.

Omdat ik uit Amerika komt, schrijf ik alle berichten in twee talen. Hier schrijf ik Nederlands en de Engelse versie zal op mijn eigen blog te lezen zijn.

Als je meer van mijn werk wilt zien, kun je een van onderstaande site`s bezoeken:

Instagram (@happyluckycreations), Facebook (@happyluckycreations), Website/blogGast Auteurs

Natasja Buntjer


Hallo allemaal, Ik ben Natasja Buntjer. Ik woon in het leuke dorp Anna Paulowna in de kop van Noord-Holland. Hier woon ik samen met mijn vriend Patrick, ons zoontje Laurens en 2 katten.

Ik ben apothekersassistente bij een apotheker en dat doe ik al 16 jaar met veel plezier. Ook heb ik turnles gegeven, maar op een gegeven moment kon ik dit helaas niet meer combineren met mijn werk en gezin. Nu zit ik in het Rayonbestuur van het turnen en organiseer ik wedstrijden voor de verenigingen in de kop van Noord-Holland.

Kaarten maken doe ik al geruime tijd. Ik ben begonnen met 3D, dat mijn moeder ook. Ruim 6 jaar geleden heb ik een stans machine aangeschaft en kwamen de stansen in beeld. Tegenwoordig maak ik allerlei kaarten. Met stansen, inkt, embossing, stempels en nog veel meer.

Ook vind ik het erg leuk om cadeau doosjes te maken of kleinere albums. Als ik maar bezig kan zijn met knutselen. Sinds kort heb ik ATC-kaartjes ontdekt en dit vind ik ook erg leuk om te maken.

Hoe ben ik bij Hobby Alternatief terecht gekomen, doordat iemand van het Design team mij aansprak via Facebook. Zij had een aantal van mijn creaties voorbij zien komen en vond dit wel passen in het team. Na een aantal leuke chats en gesprekken mag ik mijzelf DT-lid noemen van Hobby Alternatief. Ik voel me zeer vereerd met de titel. Ik heb er heel veel zin in om aan de slag te gaan met de andere teamleden en hoop natuurlijk dat jullie ervan gaan genieten!!


Voormalige designteam leden

Danielle Bras
Karen Schaghen
Rosita Engelmeer-Goossens
Ans van den Broek (Johanna Ans)Geen opmerkingen:

Een reactie posten

=== Leuk dat je een reactie achterlaten! / Thank you for commenting! ===

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...