Over Ons

Eigenaresse

Sandie van der Graaf

Sandie van der Graaf
             Carina Veling

Mijn naam is Sandie van der Graaf. Ik ben geboren en getogen in Zuid-Afrika. Voor gezinshereniging ben ik naar Nederland geëmigreerd. Nederlands is dus mijn 3e taal. De andere talen die ik spreek zijn Afrikaans en Engels (en nog een aantal cultuur talen). Ik ben de Nederlandse taal (nog) niet machtig, maar het gaat iedere dag beter.

Mijn werkervaring is zeer gevarieerd. In Zuid Afrika heb ik gewerkt in de volgende branches: Medische verzekering, Commerciele verkopen, Algemene kantoormanager in makelaarskantoor. In Engeland London heb ik gewerkt bij een Opslagbedrijf alsook bij de Ombudsman. In Nederland heb ik 3 jaar gewerkt in het verzekerings branche. Ik heb nadat de bedrijf failliet is gegaan, voor ongeveer 2 jaar in een gevelbouw fabriek gewerkt. Heb hier wel aan veel mooie projecten mogen meewerken. Een waarvan ik erg trots op ben is de Markhal in Rotterdam. Daar heb ik heel veel van de achterconstructie mogen maken.

Creativiteit is voor mij heel erg belangrijk. Als ik iets niet kan, heb ik twee heel goede vrienden in Google en YouTube. Ik deel graag mijn eigen creaties (kaarten/ hout of verf), alsook alternatieve mogelijkheden van hobby producten.

Ik ben al enige tijd bezig met mijn blog. In 2016 heb ik Hobby Alternatief ingeschreven bij Kamer van Koophandel.

We zijn ook te vinden op sociale media. Op Facebook heb ik een bedrijfspagina, maar ook een gekoppelde groep Creatieve Tips & Trucs. Hier delen we tips en trucs van overal en iedereen. Ik ben gelukkig niet alleen, maar wordt ondersteund door een leuke design team.

Voel je vrij een reactie achter te laten op onze sociale media of op de blog. Ik lees dit graag.


Huidige designteam leden

Carina Veling

Carina Veling
            Carina Veling  

Hallo mijn naam is Carina Veling, ik ben van bouwjaar '64 en woon in het mooie noorden van Limburg. Ik ben geboren en getogen in Venlo maar sinds enkele jaren wonend in een klein dorpje met nog geen 2000 inwoners in de gemeente Peel en Maas.

Ik maakte al een aantal jaren sieraden, eerst onder de naam violetmoon.nl en ben later overgegaan op de naam vmcdesigns.nl. Vroeger heb ik verschillende soorten kaarten gemaakt, zoals 3D, pergamano en borduren op kaarten.

Twee jaar terug zag ik een filmpje op YouTube waar een doosje werd gemaakt van karton en toen dacht ik, dat zou leuk zijn voor bij mijn sieraden. Als ik dan een sieraad verkocht, dat ik er dan een mooi persoonlijk gemaakte cadeauverpakking erbij kon doen. Ik vond het doosjes maken stiekem ook heel leuk om te doen.

Ik vind het altijd leuk om weer nieuwe dingen te leren en gebruik daarom ook iedere keer andere materialen en verschillende technieken. Ik ben er al achter gekomen dat ik net als bij het sieraden maken, het leuk vind om alles door elkaar te gooien om te kijken of de dingen samen kunnen gaan. Met als resultaat dat ik nu dus een garage/atelier/hobbykamer vol heb met kralen, verschillende metaal soorten draad, bedels, stempels, snijmallen, inkt, verf,  papier en verschillende soorten gereedschappen en tooltjes.

Danielle Bras, een voormalig lid van het design team, is het schuld dat ik in dit designteam terecht ben gekomen.

Ik hoop dat ik een goede aanvulling kan/mag zijn voor het team. Mochten jullie interesse hebben om de andere creatieve uitspattingen van mijn brein te zien dan kunnen jullie een kijkje nemen door op de icoontjes te klikken die onder mijn foto staat.

Emma Wong-Heijink (op hiatus)

Emma Wong-Heijink
 Original Website Happy Lucky Creations  Facebook Happy Lucky Creations  Instagram Happy Lucky Creations  Pinterest Happy Lucky Creations  YouTube Happy Lucky Creations

Hallo allemaal! Ik ben Emma en kom uit Amerika. In 2008 ben ik naar Nederland verhuisd voor de liefde! Mijn man is een fijne Nederlandse man.

Al sinds ik een kind was, heb ik van knutselen gehouden. Het begon met tekenen en dat werd geïnspireerd door mijn moeder. Ik hou ook van origami, sieraden maken, haken en breien, kruissteek en borduren, aquarelleren en hand-lettering.

Pas toen ik de oma van mijn man ontmoette, was dat het moment dat ik begon met kaarten maken. Elk jaar maakte ze prachtige geborduurde 3D-kerstkaarten, evenals kaarten voor andere gelegenheden. Ik hield echt van de kaarten die ze maakte, mijn eerste kaarten waren ook geborduurde 3D-kaarten. Helaas overleed ze drie jaar nadat ik haar ontmoette, en heeft ze niet meegemaakt hoe ik ben gegroeid in het kaarten maken. Nu maak ik meestal kaarten met snijmallen en stempels.

Vaak gebruik ik Distress Oxides en alcohol markers (Twinmarkers van Deco time). Ik ben wel een "budget crafter", en gebruik niet altijd de duurste materialen of gereedschap.

Omdat ik uit Amerika komt, schrijf ik alle berichten in twee talen. Hier schrijf ik Nederlands en de Engelse versie zal op mijn eigen blog te lezen zijn.

Als je meer van mijn werk wilt zien, kun je me vinden op het icoontjes onder mijn foto.


Gaby Verjans

Gaby Verjans
         

Ik ben Gaby Verjans, ben in Krefeld (duitsland) geboren en woon sinds 1974 in Nederland. Ik heb 2 kinderen die al uit huis zijn en 1 kleindochter. ik woon nu in het smalste stukje van Nederland en werk in de Thuiszorg.
Ik ben door een vriendin met knutselen begonnen. Eerst met Fimo en later Keramiek beschilderen en glazuren waar ik ook een opleiding gevolgd heb zodat ik ook een cursus mag geven.Door omstandigheden is het daar nooit van gekomen en ben ik met het virus kaartenmaken besmet. Eerst begonnen met eenvoudige 3D kaartjes met stickers maar snel verder gegaan met kaarten met stansjes en bloemen en ook doosjes in verschillende uitvoeringen. Op moment vind ik vintagekaarten, doosjes en albums te maken heel leuk. Wat niet persé mijn ding is is achtergronden zelf maken... maar ook daar ben ik nieuwsgierig naar en wie weet krijg ik de smaak nog te pakken.

Ik ben door Sandie gevraagd om deel uit te maken van haar design team wat ik een grote eer vind en het ook graag als nieuwe uitdaging heb aangenomen.ik zal over een tijdje mijn eigen blog beginnen ... maar ook dit is nieuw voor mij dus heb even geduld... maar het komt zeker goed. 


Ini Zonnenberg

Ini Zonnenberg

     

Hallo, mijn naam is Ini Zonnenberg, ben 62 jaar, gehuwd en heb een dochter en zoon.

Heb voorheen gewerkt als secretaresse, maar sinds de kinderen zijn geboren thuis gebleven. Hier ook niet stil gezeten. Heb o.a. kinderoppas aan huis gedaan en een aantal jaren met een vriendin high tea’s verzorgd.

Ik ben altijd creatief bezig geweest. In het verleden heb ik veel geborduurd, stoelen bekleed en meubeltjes opgeknapt. Maar werken met papier vind ik toch het allerleukst. 

Begonnen met scrapbooken, ging ik al gauw over tot het maken van kaarten. Het zelf maken van achtergronden voor mijn kaarten met diverse materialen vind ik ook super om te doen. Maar ook albums, doosjes etc. vind ik een leuke uitdaging. 

Ook heb ik een aantal jaren workshops verzorgd bij een hobbywinkel bij mij in de buurt.

Ik hoop dat ik jullie in de toekomst met mijn creaties kan inspireren.


Gast Auteurs


Voormalige designteam leden

Anita van Deur
Willie Bulten
Danielle Bras
Karen Schaghen
Rosita Engelmeer-Goossens
Ans van den Broek (Johanna Ans)
Natasja Buntjer

Geen opmerkingen: