woensdag 27 juli 2016

Review: Ecobra Din A4 Safety Rotary trimmer

Ik had nog altijd een rotary papiertrimmer, maar die is een tijdje terug kapot gegaan. Was wel jammer. Er moest wel een ander papiersnijder in huis komen want die gebruik ik echt vaak. 

Deze week ging ik even op bezoek bij Sanders Kantoor en Boekhandel bij mij in de buurt. Ook mijn favoriete zaak om potloden en stiften te kopen. Ik zag een rotary trimmer van een Duitse merk, Ecobra Din A4 Safety Rotary Trimmer

Ecobra Din A4 Safety Rotary Trimmer

Normaal doe ik niet gelijk veel geld uitgeven aan producten of zo, maar soms moet je moet zekere hulpmiddelen toch maar iets meer uitgeven. Maar mijn voorkeur gaat dan wel uit naar hulpmiddelen dat meer als maar één ding doen. Daarom ben ik zo onder de indruk van deze papiersnijder. 

Ik betaalde voor deze papiersnijder € 31,-. Dit maak me niet uit dat dit wat duurder is, want duursaam is dit wel. Als de componenten zijn vervangbaar en extra te bestellen. 

De mesjes komt in cassette  vorm wat op zich goed veilig is voor gebruik door kinderen. De cassette is makkelijk om te ruilen, en aan de zijkant vind je een opbergruimte voor de cassetten die niet in gebruik zijn. Je krijgt drie varianten van mesjes: algemeen, gekarteld en perforeer.

Om de snij actie te beginnen met je de rode knop naar beneden duwen. 

Dit is aanbevolen om papier tot 60 gr te snijden maar ik heb dit getest met 300 gr aquarelpapier. Je moet dan wel twee of drie keer heen en weer maar dit is wel te doen. Ook heb ik fabric stickersheets ermee gesneden en dit ging goed. 

Snijden kan van breed tot super smal gesneden worden. 

Ik heb een korte video opgenomen zodat je de werking kunt zien. De Ecobra Din A4 Safety Rotary Trimmer krijgt van me een dikke 10 sterren. Een aanbeveling dus. 

Al negatief is dat dit niet volop in Nederland te vinden is. Wil je meer weten kan je met me contact opnemen dan kan ik vragen of Sanders Kantoor en Boekhandel dit wilt inkopen en versturen. 

"Goed bruikbare hulpmiddelen geeft je een zorgeloze creatie plezier." 

Auteur: Sandie van der Graaf

2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...