dinsdag 18 oktober 2016

Nieuwe ontwikkelingen

Eerst wil ik jullie allemaal bedanken voor jullie ondersteuning. En aan de nieuwe lezers: hartelijk welkom op mijn blog.

Ja, mijn bedrijf staat nu ingeschreven. Er komt nu veel op mij af, zoals offertes opvragen, belastingen, zakelijk bankieren, boekhouden en verzekeringen. Vergeet ook de notarissen niet voor contracten en nog veel meer. Maar dat kan er ook nog bij.

Ik moet de komende tijd ook veel startersbijeenkomsten bijwonen, bij de Kamer van Koophandel en de Belastingdienst, waar ik veel informatie kan opdoen.

Een jaar geleden had ik nooit gedacht dat ik deze stap zou zetten. Een eigen lijn van stempels en snijmallen.

Logo van de Hobby Alternatief Productlijn
Ik ben in onderhandeling met leveranciers om op een goede verkoopprijs uit te komen. Ik ben niet van plan om producten binnen te halen om deze al te duur te verkopen. Zie je mijn producten boven de €10 uitkomen, dan komt dat omdat ik ervoor zorg dat er drie producten in één set te koop zijn.

Je zult je nu wel afvragen: hoe gaat het dan met mijn blog? Ik had andere mogelijkheden, maar ik wilde perse mijn blog op Blogspot behouden. Hier voel ik me vertrouwd en kan ik mijn eigen creatieve gevoelens kwijt. Mijn blog BLIJFT hetzelfde, alleen valt het onder dezelfde domeinnaam die ik al aangevraagd heb. De blog wordt onderdeel van mijn website. Zodra alles daar goed op zijn plek staat, gaat de website live en verandert het adres van mijn blog ook. Dit heeft waarschijnlijk geen impact voor de lezers die me volgen via Blogger of feedburners.


Wat gaat wel veranderen en wat blijft hetzelfde?

Reviews en interviews blijven hetzelfde. Wellicht komen die in de toekomst in een soort maandelijkse nieuwsbrief. Ik zoek nog uit of dat echt is wat ik wil.

De website komt erbij. Hier kun je alle vorige pagina's vinden zoals fotoalbums, voorzorg en veiligheid, goede doelen en handige externe links. Links naar deze pagina's worden ook op mijn blog weergegeven om makkelijk heen en weer te kunnen gaan tussen de blog en de website.

De webwinkel komt er ook bij. Het gaat nog een tijdje duren voordat deze beschikbaar is. Eerst moeten mijn eerste producten in huis zijn. Zodra die beschikbaar zijn komt er vanzelf een bericht.

Een designteam komt er ook bij. Ik ben nu bezig om alles uit te zoeken om een designteam samen te stellen. Heb je interesse? Dan kun je contact met me opnemen.

Het logo van mijn website en blog is veranderd omdat ik een nieuwe weg insla en daarbij horen veranderingen.

Het belangrijkste is dat ik nog steeds alternatieven zoek voor producten en daarover zal bloggen. Ik ga mijn best doen om zoveel mogelijk te blijven doen wat ik vanaf het begin gedaan heb.

De komende tijd zullen er niet zoveel berichten komen als jullie van me gewend zijn, maar dat komt snel weer terug zodra al het regelwerk afgehandeld is.

"Een nieuwe weg komt met veel veranderingen, maar ook groeimogelijkheden gebaseerd op de ervaring die je bracht naar de nieuwe weg."


Auteur: Sandie van der Graaf
Editor: Elske Kerkhof

8 opmerkingen:

 1. ik ben reuze nieuwsgierig naar je lijn!! Groeten Miranda K http://mirandamiep.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Daar komt zo te zien heel wat bij kijken om alles voor elkaar te krijgen.
  Ik ben ook heel benieuwt wat voor creatieve spullen je ons aan gaat bieden.
  Spannend allemaal.
  Gr, Elly

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt. Wel verbazingwekkend hoeveel mensen schielijk met me contact opnemen voor abonnementen van alles. Gelukkig kan ik snel nee zeggen. hihihi

   Verwijderen
 3. Het klinkt allemaal zo spannend!!
  Heel veel succes en vooral ook veel plezier, geniet van het eerste begin, het is toch wel heel bijzonder.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat mag je weer zeggen. Spannend is dit wel. Ik mis dit wel om even op tijd met jullie te kletsen, en om berichten te plaatsen. Hopelijk komt dit snel weer op dreef.

   Verwijderen
 4. Hoi hoi Sandie,
  wat geweldig zeg dat je deze uitdaging aan gaat,
  ik vind het heel bijzonder van je dat je dit doet!
  Natuurlijk blijf ik de ontwikkelingen op de voet volgen!!!
  Heel veel succes!!!!
  Liefs van Martha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Martha,

   Dankje voor je mooie woorden, en ook dat je vooral blijven volgen. Dat betekent natuurlijk veel voor me.

   Verwijderen

=== Leuk dat je een reactie achterlaten! / Thank you for commenting! ===

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...