woensdag 23 november 2016

Wat heb ik gekocht?

Ja dat is de vraag... heb mijn favoriet winkeltjes afgelopen, maar ging eigenlijk voor de 3D pen bij de Action. Helaas was deze zo snel uitverkocht dat meeste van de winkels een staande order heeft bij de hoofdkantoor.Nou ja, ik had wel zin in shoppen, dan maar iets anders kopen toch? Dus heb ik wat spullen gekocht bij de Action, Marskramer en Hema. Ik zocht namelijk voor spullen dat ik op alternatieve manier kan gebruiken, maar vond een paar producten dat jullie vast leuk zullen vinden.

Ik dacht eerst dat ik gewoon een paar foto's plaatsen maar sommige producten heeft wel even een handeling nodig. Daarom deed ik een snelle video met de prijzen erbij. Binnenkort zie jullie deze producten terug in mijn kerstkaarten.

Hier dan de video.Vind jullie deze type informatie leuk, laat dan een reactie achter, dan kan ik kijken of ik dit wat vaker kan uploaden.

"Soms ga ik naar een winkel om niks te kopen. Komt ik thuis dan heeft niks me gevolgen en neem dan mijn hele bureau over."

Auteur: Sandie van der Graaf
Editor: 

4 opmerkingen:

 1. Was eergister in de Action, daar stonden nog stapels met 3d pennen. Ik heb me ingehouden... nog genoeg spullen liggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier bij mij was alles uitverkocht. Wil juist voor lezers een review doen want €14 is goedkoop maar voor sommige mensen toch veel als dit niet echt goed werkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi hoi Sandie,
  leuk je filmpje over je aankopen,
  ben wel benieuwd naar je uitwerking!
  Ook die 3D ben ik wel benieuwd naar!
  Liefs van martha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Martha,
   Ik heb de pen binnen en zal aanstaande week nog een review doen.

   Verwijderen

=== Leuk dat je een reactie achterlaten! / Thank you for commenting! ===

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...