dinsdag 24 januari 2017

CHA Nieuwe producten en Trends 2017 - Deel twee

Eerder plaatste ik deel één onder dezelfde titel. In dit bericht ga ik verder met delen van video's alsook een variatie in hobby producten.Hobbyen is niet alleen maar met papier. Bakken is ook een geweldige hobby. Dit zie je aan hoeveel mensen naar "Heel Holland Bakt" kijken. Voor de mensen die niet zoveel ruimte hebben is er een geweldige bakstandaard van Sweet Tooth Fairy. Alles past netjes en compact in elkaar voor opberging, maar je hebt leuke manieren om dit op te bouwen. Je kunt er van één laag tot en met drie lagen opbouwen, en er zijn leuke accenten bij. De video die volgt is van Craft Test Dummies.Deflecto komt dit jaar met een nieuw opbergsysteem "Interlocking Storage" alsook de Stack & Go Caddy Wheel Base trolley met opbergbladen. Alhoewel dit opbergsysteem voor de hobbykamer bedoelt is, kan dit echt overal gebruikt worden.  Deflecto heeft een groot assortiment van opberg mogelijkheden die ideaal te gebruiken zijn met de trolley, op de muur, of zelfs gewoon los te staan. Kijk ook eens op de website van Deflecto welke mogelijkheden ze hebben om dit ook in de keuken of badkamer te gebruiken. Ze hebben ook gedacht aan markers en daarvoor zijn er ook vele mogelijkheden. De video is van Lesley Oman.In de lijn van ponsen en snijapparaten levert We Are Memory Keepers weer zoals ieder jaar een paar nieuwe ponsen. De video's spreken voor zichzelf. Weer zijn de videos van ScrapTimeVideos.

Als eerste de Tab Punch Board:Dan de DIY Party Board:


Ook is er de Planner Punch Board. Met deze pons heb je veel mogelijkheden en ik vermoed dat je de nodige inlegponsen als sets kan kopen.Voor kleuren komt Chameleon met de Color Tops. Dit is een nieuwe variant van de bekende Colorless Top. Waar de kleurloze punt je een verloop gaf van licht naar donker, geeft de Color Tops je de mogelijkheid voor een verloop van één kleur naar een ander. Dus groen naar blauw of zelfs geel naar rose. Alle Color Tops zijn hervulbaar en je kunt de punten ook vervangen. De kleuren zijn dezelfde als de pennen. De video is van Lesley Oman.Ook in dit bericht wil ik even stil staan bij mixed media. Van Gel Press komt er ook een andere manier van stempelen en textuur aanbrengen. Dit lijkt veel op de GelliArts Printing Plate, maar dit is geheel een ander bedrijf en merk. In de video die volgt zie je hoe je met een stempelplaat op een makkelijke manier een leuke achtergrond kunt creëren. De video is van Kens Kreations
We Are Memory Keepers is goed bezig dit jaar. Dit jaar brengen ze ook een naaimachine mét... tada... een naald speciaal voor papier op de markt. Deze naald heeft een coating wat dit langer scherp laat blijven. Dit heeft een geleider zodat je papier strak blijft liggen en je kaarsrecht kunt naaien. De video die volgt is van ScrapTimeVideosVerder zijn er nog een aantal producten wat indruk maakt,  maar waar ik nog geen video's van kan vinden. De CHA is nu afgelopen dus wacht ik op een beschikbare video alvorens ik dit deel.

"Ik moet mijn portemonnee maar liefjes in de ogen kijken"


2 opmerkingen:

=== Leuk dat je een reactie achterlaten! / Thank you for commenting! ===

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...