woensdag 1 februari 2017

Review: Stamp Master van Marianne Design

In mijn eerdere review over de stempelhulp van Leanne Creatief, zei ik dit al dat er nu veel stempelhulpen op de markt is gekomen. Ook van eigen bodem is er de Stamp Master van Marianne Design.

Ja, iedereen weet al van de MISTI, maar meeste kan dit niet bijbrengen om hem te kopen. Daarom ben ik zo blij dat ik deze producten kan reviewen voor jullie. Niet alleen krijgt je van me de werking maar ook de voor en nadelen ervan.

Stamp Master van Marianne Design

Inhoud van de verpakking: 
 • Stampmaster
 • Sjabloon: Vierkant
 • Sjabloon: Zeshoek
 • Sjabloon: Achthoek

Op eerste aanzicht lijkt dit veel op de d.i.y. CD doosje. Alleen is de Stamp Master veel steviger met een betere ombouw. 

De Stamp Master, net zoals de stempelhulp van Leanne Creatief,  is ontworpen voor clear stempels. 

De ombouw is van hard plastic en is wit van kleur. Dit heeft een randje, net zoals een CD doosje, in het rond met een binnenmaat van 14,5 cm x 14,5 cm. 

De deksel is van doorzichtig hard plastic. Dit is aan de ombouw bevestig met scharnieren van plastic. Ik heb er al mee gewerkt en dit lijkt erop dat dit niet zo snel kapot zal gaan. Alleen tijd zal leer. De deksel ligt geheel bovenop de ombouw. Er is een inkeping in de ombouw om dit makkelijker te maken om de deksel te openen. Er zijn grafische blokjes aangebracht op de buitenkant van de deksel. Dit is niet geëtst maar geprint. Dit kan met de tijd afwerken maar als je dit goed oppast behoort dit niet te gebeuren.  

Wat deze stempelhulp uniek maakt is de sjablonen. Met deze sjablonen kan je met stempels mooie kaders maken. Alle denkwerk is al voor je gedaan. Als wat je moet toevoegen is de stempels en verbeelding. 

Helaas heb ik geen close-up foto's genomen van de ontwerp dat ik maakte in de video. Ik liet een pen erop vallen en dacht dit te redden met Brusho, maar dat zag er niet uit. Mag je bij mij in de prullenbak komen kijken... hihihi 

Gelukkig kan je wel in de uitlegvideo een beeld krijgt van de oplegkaart vóór die prullenbak waardig werd.Wat zijn mijn bevindingen? Nou, ik heb al een CD doosje wat ik gebruik maar die deksel is al twee keer kapot gegaan en dit is moeilijk te openen. De Stamp Master is wel dezelfde idee, maar véél steviger. 

Voordelen:
 • Makkelijk te gebruiken
 • Stevige ontwerp
 • Kan gebruik wordt voor gewoon stempelen of met sjablonen voor kaders.
Nadelen met uitleg
 • De grootte:
  • Ik zou graag dat de Stamp Master groter was omdat ik dit ook graag voor scrapbooking wil gebruiken. Wellicht een goed idee voor Marianne Design om dit mee te nemen om later met een grotere maat op de markt te komen. 
 • De ombouw:
  • De ombouw beperkt je met hoe groot je papier moet wees waar je op stempelt. Dus als je een kaart van 14 x 16 cm wilt maken kan je de Stamp Master niet gebruiken. Je kunt maximum 14,5 x 14,5 cm in de ombouw doen.
 • Alleen Clear stempels
  • Dit is jammer dat je dit niet kunt gebruiken voor rubberstempels, omdat er nog veel mensen zijn die bij voorkeur met rubberstempels werken. 
Als ik de negatief tegen de positief opweegt is dit 50/50, maar als ik meenemen dat dit de eerste stempelhulp is van Marianne Design, en dat deze nadelen wel te verholpen zijn in volgende uitgaven, vervalt de negatief voor mij. 

Maak je nooit groter kaarten is dit een ideale stempelhulp. Ik kan hem aanbeveel. Heb je interesse in dit product kan je dit bij mij bestellen in mijn webwinkel.

"Goedkoop is altijd leuk, maar stevigheid en kwaliteit kost soms meer."


2 opmerkingen:

 1. Hoi hoi Sandie,
  mooi review weer!
  Toch wel superhandig dat er sjablonen bijzitten
  je hebt het duidelijk uitgelegd hoe dat te gebruiken!
  leuk zoals je het stempelkaartje vorm hebt gegeven!
  oja heel erg bedankt voor je lieve woorden op mijn berichtje dat ik 'schoon" ben!
  Liefs en groetjes van Martha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje Martha,
   met de juiste hulpmiddelen kan je veel doen.
   Graag gedaan, maar ik zeg dit ook zonder de dank.
   Groetjes
   Sandie

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...