donderdag 7 november 2019

Art Journal: Things that make me Happy


Hallo knutsel vrienden! Hoe mooi de herfst ook is, de dagen worden korter, het weer wordt koeler en dat komt meestal neer op een lichte depressie voor veel mensen. Ik ben ook niet immuun voor deze inzinking, dus wat is een betere manier om mijn humeur op te vrolijken dan met knutselen, ook bekend als Craft Therapy!!


Vandaag deel ik een pagina uit mijn art journal met de titel "Things that make me Happy (and things that I like)". Ik wilde een mooie pagina maken om mezelf te herinneren aan alle prachtige dingen die me gelukkig maken terwijl ik iets doe waar ik van hou in dit trieste seizoen. De pagina kostte me twee avonden om "af te ronden", maar zoals art journals gaan, is het nooit echt af totdat je zegt dat het af is!

Mijn Art Journal-pagina past ook in mijn thema van de dag: Puzzles.

Puzzle foam stickers!

Een tijdje terug vond ik een zak met deze puzzelvormige foam stickers in mijn plaatselijke Zeeman. Ik vond ze er schattig uitzien, dus kocht ik ze.

So, what makes you happy?

Zoals je kunt zien, heb ik die puzzel stickers in mijn art journal gebruikt. De rest van de pagina heb ik met verschillende markers, (gel) pennen en fineliners versiert.

Hoe dan ook, er is niet veel te zeggen over dit project, maar ik hoop dat het geïnspireerd heeft om iets soortgelijks te doen, want het is echt een geweldige manier om op te vrolijken! Alleen al het bekijken van deze pagina maakt me blij!

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit bericht te bekijken, tot de volgende keer!


Original Website Happy Lucky Creations  Facebook Happy Lucky Creations  Instagram Happy Lucky Creations  Pinterest Happy Lucky Creations  YouTube Happy Lucky Creations

===LIJST VAN PRODUCTEN / PRODUCT LIST===

In de webwinkel vind je een assortiment van de meest gebruikte producten. Vind je niet wat je zoekt, neem gerust contact met ons op en wij proberen dit zo voordelig mogelijk voor je te bestellen.

* Papier / Paper *
HEMA - Foto (plak)boek

* Pennen/Stiften/Potloden / Pens/Markers/Pencils *
Gel Pennen
HEMA - gekleurd fineliners
Pentel - Color Pen Fine Point Color Markers [S360-24]

* Overig / Rest *
Zeeman - Foam puzzle stickers

8 opmerkingen:

 1. Wat is hij mooi geworden Emma, en goed bedacht om inspiratie te krijgen, ik word er al vrolijk van om naar te kijken. De puzzelstukjes heb ik gemist bij de zeeman. Een kijken of ik die nog kan vinden.

  Groetjes, Anita

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je Anita! Sucess, maar ik had de puzzelstukjes een tijdje terug gevonden/gekocht. :T Misschien komen ze wel terug!

   Verwijderen
 2. Hoi hoi Emma
  Alleen al door het kijken word je vrolijk van deze pagina, leuk gemaakt zeg! Als je een dipje krijgt, gewoon naar de pagina kijken!
  Liefs Martha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Martha! Zal ik doen! En misschien ook nog meer bijwerken, hihihi!

   Verwijderen
 3. Hi Emma, wat een leuk, vrolijk en kleurrijk geheel is het geworden.
  Net wat Martha hierboven al zegt, als je een dipje krijg even naar deze pagina kijken.


  Liefs Carina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg mooi gemaakt Emma. Lieve groetjes xx

  BeantwoordenVerwijderen

=== Leuk dat je een reactie achterlaten! / Thank you for commenting! ===