zondag 4 september 2016

Review: Brush Pens van Quality Toys BV

De afgelopen tijd had ik heel veel last van mijn heup. Daarom ben ik niet zo vaak naar de winkels gegaan om producten aan te kopen voor een review.

Vandaag heb ik mezelf gedwongen om toch te lopen en ben ik bij de Action geweest. Daar vond ik een paar producten waar ik graag een review over wil doen.


In dit bericht ga ik de Brush Pens van Quality Toys BV bespreken.

Quality Toys BV Brush Pens

Eerst dacht ik dat deze hetzelfde zouden zijn als de Felt tip Brush pens voor kinderen. Maar ik ben zeer verrast.

De pennen zitten per vier in een verpakking. Ik zag maar drie verpakkingen, dus weet ik niet of er meerdere kleuren verkrijgbaar zijn.

De punt is een echt penseel en brengt de kleur goed aan op het papier. Het blijft natuurlijk een goedkoop product (€ 0,99 per verpakking van vier) dus kan ik niet garanderen dat de punt goed blijft.

Ook is de inkt op waterbasis, dus goed te bewerken met water.Beschikbare kleuren 

In de kleurentest hierboven breng ik de kleur aan op het papier. De helft ervan vervaag ik met water.

Er is ook een andere manier om dit te doen. Door je punt eerst in een druppel water te dopen kun je van licht naar donker kleuren in plaats van de normale overgang van donker naar licht (zie afbeelding hierboven voor een voorbeeld).


Nu is het zo dat de kleur van het omhulsel van de pen niet overeenstemt met de inktkleur die erin zit.

Labels voor de juiste kleur
Dit is makkelijk te verhelpen. Ik breng de kleur aan op een label en plak dit rondom de pen. Zo zie ik precies hoe de kleur eruit ziet.


Ik heb ook een korte video voor jullie met een review.Mijn bevindingen

Gezien de prijs kan ik het kleurverschil door de vingers zien. De punten doen het goed en de pennen kunnen op meerdere manieren gebruikt worden.

Ik geef dit product een aanbeveling, maar houd in gedachten dat het niet vergelijkbaar is met producten zoals Kurutake Zig pennen. Deze pennen zijn gewoon leuk voor oefening.

"Onverwacht geluk wacht ergens op je. Je moet alleen even rondkijken."

Auteur: Sandie van der Graaf

Editor: Elske Kerkhof

4 opmerkingen:

 1. Bedankt voor de duidelijke video.
  De Spectrum Noir stiften geven ook niet de zelfde kleur als op de kleurkaart of de dop . Ook vervagen de kleuren na enkele maanden.
  Deze zijn op alcohol basis.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Graag gedaan. Uit ondervinding kan ik zeggen dat bijna geen producten echt kleurvast is. Vervaging houd je altijd. Er is zekere technieken om de vervaging te vertraag maar niet iedereen doet dit. Maar voor deze pennen kan ik met alle eerlijkheid zeggen dat ze lichter opdroogt en ook niet lang zijn kleur zal houden. Maar voor € 0,99 ga ik dit ook niet verwacht. Maar als je dit nu over Spectrum Noir hebt dan zou men verwachten dat dit toch wat langer kleurvol blijven.
  Tip: Probeer dit wat je wilt behouden met een laagje was/ vernis beschermen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi hoi Sandie,
  ik heb deze stiften ook aangeschaft alleen nog niet uitgeprobeert!
  Komt nog wel...
  sterkte met je heup!
  Liefs van martha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je moet wel veel lagen doet. wanneer dit droog is valt dit veel lichter uit dan verwacht. Maar verder vind ik dit leuk voor de prijs

   Verwijderen

=== Leuk dat je een reactie achterlaten! / Thank you for commenting! ===

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...