woensdag 13 februari 2019

Bedankt voor alles wat je doet...

Op het moment dat ik dit blogbericht schrijf lijkt het meer op herfst dan winter, ik word niet echt vrolijk van dit weer en jullie?😂. Natuurlijk wil ik jullie weer bedanken voor de lieve reactie's op mijn vorige post, altijd leuk om te lezen.
Voor deze week heb ik een vrije keus opgekregen en heb mij daar heerlijk in kunnen uitleven, (doe ik met de andere thema's ook hoor). Maar ook is dit een keer leuk om te doen en niet aan een vast thema te zitten.


Het is wel een bewerkelijke kaart geworden, en ik ben er dan ook zeker 2 uur mee bezig geweest, maar het geeft mij altijd veel voldoening om dit soort projecten te maken, en dan een mooi resultaat te zien verschijnen, want dat is altijd weer afwachten.
Deze kaart is voor elke kaartenmaakster te realiseren want het is eigenlijk alleen maar teken en stans werk.

Begonnen ben ik met het overtrekken van mijn favoriete mal, nl een van de Dutchdoobadoo, voor de onderste kaart heb ik een mooie "oud rose"  kleur genomen, voor de tweede laag een wit karton en als derde laag een designpapier, dit is aan de zijkanten bewerkt met de distresser, zodat je een mooi "gerafeld" randje krijgt. Hierop een leuk kantje bevestigd wat nog een klein stukje zichtbaar is.

Vervolgens een langwerpig karton ook in oud rose van 6 x 9 cm gebruikt en hierop ook weer een wit karton en een designpapiertje geplakt, wat eigenlijk er gewoon voor de "sier" achter zit, wel heb ik hier nog een klein vlindertje op bevestigd.
   
close-up van de mooie rozen

Daarna een mooi rondje gestanst uit wit karton en hier het mooie rozen plaatje onder geplakt,  zodat het een mooi kleuren geheel word. Een hele mooie stempel afdruk gemaakt met groene inkt met een leuke tekst op een designpapiertje gestempeld en deze ook gemat met oud rose karton 


close-up van de tekst.

Bovenaan een grote strik geplakt in licht rose met een pareltje en onderaan de kaart nog wat takjes gestanst en een paar leuke bloemen bevestigd en als laatste een paar pareltjes in rood met de perlen pen voor de finishing in touche.

Ik hoop dat jullie de kaart mooi vinden en laat je mij dat even weten via een berichtje?

Maken jullie vaak kaarten met speciale teksten of aparte vormen?

Zo ja,maken jullie ze ook wel op de pc en dan printen of alleen met stempel? zelf vind ik het ook leuk om een gedicht of spreuk op de pc te maken en uitprinten voor een kaart.

Wens jullie weer een hele fijne week toe.



===LIJST VAN PRODUCTEN/ PRODUCT LIST===
In de webwinkel vind je een assortiment van de meest gebruikte producten. Vind je niet wat je zoekt, neem gerust contact met ons op en wij proberen dit zo voordelig mogelijk voor je te bestellen. 
* Papier/ Paper *
Karton - Oud rose - wit
Craft O Clock - CC-ZPD-CT-06  design-papier

 * Stempels/ Stamps *
Nellie Snellen - Sentiments  SENCS010

 * Snijmallen/ Dies*
Marianne Design - LR 0383 - LR0286
Crealies CLCS11 - XXL41
Joy - Floral Delight 6002/1114- Vlinder (niet meer leverbaar) 

 * Stencils/ Masks*
DutchdoobaadooChord 470.713.162

 * Inkt / Ink*
Vived - Vintage green

 *Overig/Rest* 
Lapland - Plaatje met bloemen
Nuvo - Pearl drops - Rood lint - Parel - Bloemen - Kantje

8 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige kaart heb je gemaakt Willie, ik vind het altijd fijn als erbij vermeld word wat er allemaal verwerkt word op een kaart en een handige lijst met gebruikte materialen en detailfotos...het was dus genieten om jouw kaart te bekijken, kan ik alleen maar van leren! Fijne woensdag, lieve groet Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dank je wel Wilma voor je lieve berichtje, daarom maken wij ook altijd een lijst met de producten en de bijbehorende nummers. Als er dan iemand is die de kaart wil namaken het wat makkelijker is.

    Fijne dag

    Liefs Willie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik kan niet meer dan zeggen WAUW wat een mooie kaart Willie, liefs Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi hoi Willie
    Mooie kaart, heeft een prachtige uitstraling!
    Liefs Martha

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dank je wel Martha weer voor je berichtje, met veel plezier gemaakt,dit zijn helemaal mijn kaarten.

    Liefs Willie

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Prachtige kaart Willie, wel bewerkelijk maar zo mooi!!!

    Ik zelf werk heel veel met teksten via mijn pc, ook maak ik wel eens gebruik van digi stamps. Het leukste vind ik dan om de teksten nog een keer met goud of zilver foil te bewerken.

    Liefs Carina

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Dank je wel Carina,het is inderdaad een mooie kaart geworden.
    Zelf maak ik ook wel teksten met de pc,en goud of zilver foil ken ik helaas niet,maar komt misschien nog eens in ons volgende ww.

    Liefs Willie

    BeantwoordenVerwijderen

=== Leuk dat je een reactie achterlaten! / Thank you for commenting! ===