maandag 7 oktober 2019

Its "Wintertime"



Voor vandaag mag ik jullie een Winter/Kerstkaart laten zien, hoop dat de winter echter nog wel even uitblijft, ben zelf al helemaal geen liefhebber van de winteršŸ˜.


Heel fijn dat jullie weer langs zijn geweest bij mijn vorige post,en bedankt voor jullie lieve berichtjes.


Deze kaart is gemaakt van een dutch do baadoo mal,en niet moeilijk te maken,wel zit er veel tijd in,ben er zeker een uur mee bezig geweest.
Voor de basis ben ik begonnen met craft karton en de mal van duch do badoo,heb hiervoor een gedeelte van de mal overgetrokken op cardstock en het onderste gedeelte weg gelaten.

Als je naar de bovenstaande foto kijkt kun je zien welk gedeelte
ik heb weggelaten.

De zij stukken zijn gerild van punt naar punt zodat er een soort "luikje"ontstaat. Toen met 1 maat kleiner in zwart karton hetzelfde gedaan en vervolgens nog een maatje kleiner voor het design papier.
Op de zijkanten heb ik een ander design papiertje gebruikt dan op het lange stuk,maar wel een mooi kerst design. De zijkanten van het designpapier allemaal iets aangezet met distress inkt . 

hier zijn de sneeuwvlokjes goed te zien

Vervolgens een rondje uitgestanst en hier het mooie nostalgische winterplaatje ondergeplakt een paar kerstboompjes en de hertjes gestanst en deze mooi voor het winterplaatje geplakt. De hertjes en de onderkant voorzien van "sneeuw". Wat nog weer iets extra's geeft aan het geheel.


Aan de linkerkant een paar takjes en een zelfgemaakte kerstroos van printpapier gemaakt en met rode inkt op kleur gebracht. Links nog een leuk strikje met kerstbelletjes en nog wat rode stipjes aangebracht met de perlen pen. Heb er nog geen tekst aan toegevoegd, omdat ik ook wel kaarten nodig heb voor mensen die in een moeilijke periode zitten en dan vind ik "Prettige Kerstdagen" niet op z'n plaats, maar schrijf ik liever een toepasselijk iets op de achterkant.

Wat maken jullie voor iemand/familie die een moeilijke tijd hebben door ziekte of verdriet?

Wens jullie een fijne week toe en tot de volgende week.




===LIJST VAN PRODUCTEN/ PRODUCT LIST===
In de webwinkel vind je een assortiment van de meest gebruikte producten. Vind je niet wat je zoekt, neem gerust contact met ons op en wij proberen dit zo voordelig mogelijk voor je te bestellen.
* Papier/ Paper * 
Karton - craft - zwart - dessign
restje mosgroen - wit printpapier

 * Snijmallen/ Dies* 
Crealies - XXL nest 21
Marianne design - hertjes CR1287- hulsttakje LR 0244
bomen CR1288 - kerstbloem LR0122

* Stencils/ Masks*
Dutch doo ba doo - 470.713.179

 * Inkt / Ink*
Differend colors- radiche red 
 *Overig/Rest*
Marianne Design - plaatje.
waxkoord - perlenpen
belletjes -  sneeuw

9 opmerkingen:

  1. Heerlijk vind ik het nu het herfst begonnen is, ik ben fan van de winter. Je kaart is prachtig, leuk mal is het Willie.

    Liefs Anita

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ben geen fan van de herfst en de winter..brrrr krijg het al koud als ik er aan denk Anita, wel vind ik de avonden gezellig,kaarsje aan en de kachel.
      Dank je wel voor je berichtje.

      Liefs Willie

      Verwijderen
  2. Hoi hoi Willie
    Wat een leuk winters kaartje heb je gemaakt!
    Liefs Martha

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel Martha, deze keer eens een rustig winterkaartje.

      Liefs Willie

      Verwijderen
  3. Leuk zoals je de mal hebt gebruikt Willie, je hebt er een prachtige kaart van gemaakt. Die kerstroos heb je ook heel mooi vorm gegeven.
    Ik schrijf inderdaad ook dan iets persoonlijks op de kaart of iets neutraals zoals "rustige/warme dagen gewenst".
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel voor je lieve berichtje Miranda, ja vind het altijd leuk om een beetje te "spelen"met een mal en niet zo standaard, er zijn zoveel mogelijkheden.

      Liefs Willie

      Verwijderen
  4. Het is een schitterende kaart geworden Willie en ik zal dit jaar ook moeten nadenken wat ik voor sommige mensen ga schrijven die een moeilijke periode door maken, bah niet leuk....
    Lieve groetjes, Wilma xx

    BeantwoordenVerwijderen
  5. dank je wel Wilma voor je lieve reactie, het is voor sommige mensen een hele moeilijke tijd die gaat komen,spreek helaas uit ervaring. Zelf hou ik altijd rekening met deze mensen.

    Liefs Willie

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Het is werkelijk een prachtige kaart geworden Willie, ik maak de laatste tijd ook kaarten waar ik later pas de tekst aan toevoeg.

    Liefs Carina

    BeantwoordenVerwijderen

=== Leuk dat je een reactie achterlaten! / Thank you for commenting! ===