maandag 29 april 2019

Labelvorm mannenkaart



Dit is al weer de laatste post van deze maand, de tijd vliegt ook echt voorbij. Graag wil ik jullie bedanken voor de leuke reacties op mijn vorige post. Voor deze week heb ik als thema doorgekregen om een "vorm" kaart te maken, en heb gekozen om er een lange labelkaart van te maken voor een mannen verjaardag, want deze had ik niet meer op voorraad.


Moeilijk is het zeker niet om deze kaart te maken,want het model is van de duchtdobaadoo, en al met al zit er een uurtje werk in.

close-up van de kaart.
Voor de basiskaart heb ik gekozen voor craftkarton en de label van dutchdobadoo en deze overgetrokken op de grootste lijn en uitgeknipt.  Daarna het design papier overgetrokken op een lijntje smaller en dit vastgeplakt op de basis.

close-up van het standaardje

 De achterkant voorzien van een zelf gemaakt standaardje. Vervolgens een gedeelte van de label overgetrokken, eveneens op craft papier en ook hetzelfde designpapier en dit met de onderkant naar beneden vastgeplakt aan de zij en onderkant, de bovenkant hierbij opengelaten om er een pocket van te maken zodat ik er kleine labels achter kan steken. Aan de bovenkant van de pocket een mooi kantje geplakt en onderaan als "sluiting" een bloempje met een bradje. De stempel met de "JIJ"afgedrukt op een stukje craft en gemat met een zwart karton en op zwart karton de tekst "bent jarig" en er schuin op bevestigd. Onderin de hoek een toepasselijk herenplaatje gebruikt met een hoed en een scheerkwast.


Tenslotte 2 labels geponst met de Vaessen 3-in 1 pons, een super handige pons om deze labels te ponsen in 3 verschillende maten ( uiteraard te bestellen in de webwinkel).


 Voor de labels heb ik ook craft karton gebruikt en dit aan de voorkant voorzien van een zwart karton en hierop een tekst gestempeld en als kers op de taart nog een paar perlen parels toegevoegd.

Vaak word er gezegd dat mannen kaarten zo moeilijk zijn om te maken, misschien is dit een goede inspiratie om een leuke mannenkaart te maken en er eens een andere vorm voor te nemen.


===LIJST VAN PRODUCTEN/ PRODUCT LIST===
In de webwinkel vind je een assortiment van de meest gebruikte producten. Vind je niet wat je zoekt, neem gerust contact met ons op en wij proberen dit zo voordelig mogelijk voor je te bestellen.
* Papier/ Paper *
Karton- craft-zwart-designpapier

 * Stempels/ Stamps *
Penny Black-moments 2668H
Marianne design-clearstamp KJ1726

 * Stencils/ Masks*
Dutch dobaadoo-Artlabel mirror 470-713-114

 * Inkt / Ink*
Midas-bronce metallic

*Overig/Rest*
Vaessen-3 in 1 labelpons
plaatje-bloempje
perlenpen rood

10 opmerkingen:

  1. Leuk model, mooie herenkaart!
    Gr, Wietske

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gave en stoere kaart Willie..

    Liefs,Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi hoi Willie
    mooi model en prachtig gemaakt voor een man!
    Liefs Martha

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dank je wel Martha, ja ook mannen verdienen een mooie kaart,al zullen ze het werk er niet van zien!!

    Liefs Willie

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Willie, die is mooi gemaakt. Zwart en craft gaat toch altijd de beste samen en zo met de dp is dit natuurlijk mooi afgemaakt.

    BeantwoordenVerwijderen

=== Leuk dat je een reactie achterlaten! / Thank you for commenting! ===