woensdag 1 mei 2019

Op bezoek bij de.....

Ja en dan is het weer mei! Wat gaat het toch allemaal snel he. Deze week een opdracht van 2 for 1 background. Hebben jullie dat ook niet dat je soms te ver/moeilijk nadenkt over iets terwijl het best simpel is hahah nou ik wel. Eventjes denken hoe ik dat ga verwerken op mijn scrap pagina. Maar het is gelukt (hoop ik hihhi). 

Close-up foto

Met deze pagina ben ik ongeveer 1,5 uur bezig geweest en ook voor iedereen te doen. Scrappen is niet moeilijk, geen regels waar je op moet letten enz. Gewoon beginnen en pas stoppen wanneer jij het leuk vindt en genoeg.

Ik ben eerst op zoek gegaan naar een leuke foto die ik wilde gebruiken. Mijn kleinzoon Liam is in maart 5 jaar geworden en wordt een stoere bink. Op 12 april ben ik mee geweest met zijn school naar de veeboerderij. Wat een leerzame ochtend, ook voor een volwassen. Dus hoe leuk is het niet om dan ook een foto van hem te gebruiken. Achter de foto heb ik de juiste DSP geplakt en de zijkanten gerafeld met een papier distresser. Dit geeft gewoon een leuk effect.

Gerafelde kantjes

Ik maak met een potlood paar puntjes op mijn scrap vel waar de foto komt zodat ik de achtergrond leuk kan bewerken met acrylverf, inkt of ecoline. 
Mijn scrappapier heb ik best goed ingesprayed met water. Een beetje inkt op mijn werkblad gedaan en een goede vochtige kwast ingedoopt. Daarna ben ik met de kwast op het natte gedeelte gaan "kliederen". Door het papier op zijn zijkant te zetten en het water krijg je van die uitlopers. Heerlijk hoor dat geklieder hahaha. 

Lekker kliederen

Droog dit met de heattool voor je verder gaat met een andere kleur. Nu wil ik lekker spetteren. Beetje inkt op je werkblad en spetteren maar. 

Eventjes drogen he

Een tijd terug had ik water ecoline gekocht en eigenlijk nooit gebruikt dus ik ben gaan kijken wat er gebeurd wanneer ik wat van deze ecoline mengt met de Nuvo glitterpasta. Dit heb ik gebruikt met een stencil en dit een klein stukje onder de foto vandaan laten komen.

Ecoline met Nuvo glitter paste.

Nou als ik dan toch met deze ecoline bezig ben waarom dan niet een paar spetters erbij te doen. 
Met een leuke krantentekst stempel heb ik hier en daar wat gestempeld. Dit heb ik gedaan met een grijze inkt zodat het niet te hard overkomt. Zo nu even de foto erop doen en kijken of het naar mijn zin is. Ik heb dit vast geplakt maar zoals ik wel eens eerder heb verteld, plak ik dit niet helemaal in het rond vast. Want nu kan ik daar eventueel wat die-cuts (plaatjes, stickers) achter plakken.

Uitgesneden letters

De 2 for 1 background heb ik gebruikt i.s.m. zijn naam. Zijn naam uit gestanst (ik heb alleen dit keer mijn cameo gebruikt omdat ik niet de juiste lettertype stans heb) uit een cardstock. De cardstock op de juiste maat gesneden, achter de foto geplakt en zijn letters weer ergens terug laten komen.

De hartjes en de Love Love Love tekst heb ik uitgesneden met mijn cameo. 

TIP! Voor de letters heb je echt geen cameo nodig en kan je ook je letter snijmal gebruiken.

Totaal plaatje

Zo leuk om dit te doen he. Ik ben helemaal om!! Omdat ik gek ben van foto's maken (in tegenstelling van mijn vriend hihi) heb ik besloten mij helemaal te storten in het maken van fotoalbums. 

En daarom heb ik, na lang denken, besloten om per 1 juni te stoppen als Designer uit het Hobby Alternatief team. 
Enkele redens zijn: meer tijd in mijn albums wil steken, minder tijd hebben  omdat ik nog het één en ander nog wil gaan doen.
29 mei is mijn laatste opdracht die ik hier zal plaatsen. Dus jullie zijn nog niet van mij af.
Ik heb echt met veel plezier in het team gezeten, leuk weekend gehad met de meiden, gelachen, van alles gedeeld met elkaar en nog veel meer.
Maar ik neem hier nog geen afscheid, dat doe ik pas 29 mei, maar ik wilde het wel alvast aangeven. Jullie komen mij ook nog in de groep van faceboek tegen hoor!!

Ik wil jullie super bedanken voor jullie komst op onze weblog. Altijd van die lieve leuke berichtjes!! 

TIP! Het kliederen of een beetje kliederen kan je ook goed combineren met kaarten maken! Wisten jullie toch wel?

Al eens geprobeerd?

Vergeet niet een keer van jullie gemaakte creativiteit te delen met ons. Wij waarderen dit enorm.



===LIJST VAN PRODUCTEN/ PRODUCT LIST===
In de webwinkel vind je een assortiment van de meest gebruikte producten. Vind je niet wat je zoekt, neem gerust contact met ons op en wij proberen dit zo voordelig mogelijk voor je te bestellen.

* Papier/ Paper * 
Vaessen Creative - Florence Watercolor

* Stempels/ Stamps * 
Hobbywinkel - Uit mijn maandelijkse kit

* Stencils/ Masks* 
Craft Sensation - Deco stencil (stenen)

* Inkt / Ink* 
Ranger Distress Oxide- Spiced Marmalade
Ranger Archival inkt- Watering Can

*Overig/Rest*
Joy Crafts-  Paper Distresser
Nuvo- Glitter paste
Artist Aqua- Water ecoline

4 opmerkingen:

  1. Hoi hoi Danielle
    Mooie layout heb je gemaakt, zo kun je leuk je foto's verwerken !
    Jammer dat je hier stopt, over een aantal weken!
    Liefs Martha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja dankje ja zo leuk om te doen!!
    Liefs danielle

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel erg mooi geworden Danielle.
    Vind het heel jammer dat je gaat stoppen, maar ik zal je werk vast nog wel voorbij zien komen in de toekomst. :)

    Liefs Carina

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Danielle, idd we gaan je missen. Maar je blijft in onze harten hoor.
    Vind dat je goed bezig is met je project life, en wens je alles van de beste.

    BeantwoordenVerwijderen

=== Leuk dat je een reactie achterlaten! / Thank you for commenting! ===