maandag 16 december 2019

I love nice boxes with chocolate

De tijd van kadootjes voor de kerst komt er weer aan en wat is er dan leuker om een zelf gemaakt doosje gevuld met iets lekker te geven. Vind het zelf altijd een persoonlijk en passend kado.
De keuze is deze week gemaakt door Carina om een doosje of tasje te maken.
Fijn dat jullie weer een berichtje hebben geplaatst bij mijn vorige post, daar word ik vrolijk van en kijk er ook zeker naar uit.


Dit vergt wel weer enige handigheid om dit doosje in elkaar te zetten, maar niets is onmogelijk, gewoon proberen😍 Wel gaat er veel tijd inzitten, het is veel teken en knip werk en ben er toch zeker 2 uur mee bezig geweest, en als het even niet wil gewoon aan de kant leggen en een andere dag weer verder, gegarandeerd succes.

De mal die ik hiervoor heb gebruikt is weer een van mijn favoriete mallen van de dutch dobaadoo.



Als basis karton heb ik gewoon wit linnen karton A-4 gebruikt en de mal op het karton gelegd en met een dun potloodstreepje rondom overgetrokken en uitgeknipt/gesneden.
Daarna rondom met distress inkt alle randen bewerkt en daarna alle losse stukjes apart overgetrokken op een  mooi design papiertje en uitgeknipt en ook de randen bewerkt met inkt. Vervolgens dit op de basis geplakt en toen het doosje in elkaar geplakt en met  linten aan de uiteinden goed samen  getrokken en strak gestrikt.


Verder het doosje opgepimpt met een klein envelopje en een klein kaartje hier in bevestigd en rechts 
een paar takjes in herfst kleuren en een bloempje en dennenappel uitgestanst en ook dit bewerkt met inkt door het papier in de mal te laten zitten en er met een sponsje met inkt over heen te gaan, dit geeft een heel leuk effect.


Door het strikje los te doen aan 1 kant kan het doosje gevuld worden met lekkere bonbons (jammie jammie) en wel weer dicht strikken😀 Dit zeg ik meer tegen mezelf want chocolade is helemaal niet veilig voor mij.
Maken jullie ook voor de kerst nog iets zelf om kado te geven?

Rest mij jullie een fijne (freubel) week te wensen.




===LIJST VAN PRODUCTEN/ PRODUCT LIST===
In de webwinkel vind je een assortiment van de meest gebruikte producten. Vind je niet wat je zoekt, neem gerust contact met ons op en wij proberen dit zo voordelig mogelijk voor je te bestellen.
* Papier/ Paper *
Karton - wit linnen
Mintay by Karola -  designpapier

 * Snijmallen/ Dies*
Crealies -  set of 3 stanzen bloemen 23
Marianne Design - Tiny's Pine corner LR0286
Blaadjes (niet meer leverbaar)

* Stencils/ Masks*
Dutch dobaadoo - 470.713.056
Envelop stencil (niet meer leverbaar)

 * Inkt / Ink*
Ranger - Distress inkt - antiek linnen
  
*Overig/Rest*
Pareltje - Lint

6 opmerkingen:

  1. Wat ontzettend Leuk gemaakt Willie, het ziet er ook wel uit dat er wel wat tijd is in gaan zitten maar het resultaat mag er dan ook zijn, mag je trots op wezen.
    Lieve groetjes xx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel Wilma, er gaat idd. wel heel veel tijd in zitten maar dat vind ik niet erg,het is heerlijk om te maken en de inhoud ook!!!

      liefs Willie

      Verwijderen
  2. Wow prachtig gemaakt Willie, leuk papier en details goed uit gelegd, je begint mij over te halen om Dutch Dobaadoo te gaan gebruiken. 😁 🤶
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi Anita, wat leuk dat ik je kan inspireren met mijn DDBD mallen,het is zo leuk om mee te werken,ik gebruik ze heel graag, en ze zijn ook niet zo prijzig.

      Liefs Willie

      Verwijderen
  3. Hoi hoi Willie
    Heel mooi gemaakt dit chocodoosjeverpakking!
    Leuk versierd!
    Liefs Martha

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oh wat leuk, je hebt een " Christmas Cracker" gemaakt. Hij is enig geworden.

    Liefs Carina

    BeantwoordenVerwijderen

=== Leuk dat je een reactie achterlaten! / Thank you for commenting! ===