maandag 30 december 2019

My favorite tool

Zijn jullie ook nog druk met de voorbereidingen voor oud en nieuw? Nog 1 dag en dan ligt 2019 alweer achter ons en gaan we ons opmaken voor een heel nieuw jaar.
Voor deze week staat er "maak gebruik van je favoriete tool" maar ja dat zijn er eigenlijk wel meer dan 1, want zoals jullie inmiddels wel weten vind ik het werken met distress inkt ook heel leuk en mixed media maken op canvas of doosje. Maar heb toch gekozen voor de dutch do baadoo mal,en niet dat deze specifiek mijn favoriet is maar alle mallen die ik heb van de dutch do baadoo vind ik geweldig.

Natuurlijk wil ik jullie heel hartelijk bedanken voor de lieve berichtjes van het afgelopen jaar en hoop zeker dat jullie ons blog het komende jaar ook weer zullen volgen.
Deze kaart is voor elke hobbyist zeker te maken, want is alleen maar een kwestie van een mal overtrekken, het is meer werk om de goede kleuren bij elkaar te matchen, en er gaat wel zeker 1,5 uur aan tijd in zitten voor het geheel klaar is.

Een echte mannenkaart deze keer, ben begonnen met het overtrekken van de mal op donker blauw karton, dit is incl. de gilet. Daarna de tweede lijn overgetrokken op verschillende design papiertjes.
De gilet is gemaakt van ribbel karton, heb hier kleine insnede's gemaakt om er de kaartjes goed achter te kunnen stoppen

close-up van het borstzakje

en dit afgewerkt met "blauwe"flapjes en een leuk pareltje er op, ook heb ik dit aan de bovenkant van de blouse gedaan om het geheel met de stropdas mooi af te werken. 

close- up van het zijzakje en de knoopjes

Tenslotte nog een paar knoopjes waar ik waxkoord doorheen heb gedaan en bevestigd op de gilet.

Wat is jullie een favoriete tool? 😍

Rest mij jullie nog een hele fijne jaarwisseling te wensen en een heel gelukkig en vooral gezond 2020.



===LIJST VAN PRODUCTEN/ PRODUCT LIST===
In de webwinkel vind je een assortiment van de meest gebruikte producten. Vind je niet wat je zoekt, neem gerust contact met ons op en wij proberen dit zo voordelig mogelijk voor je te bestellen
* Papier/ Papers
Karton -  donkerblauw linnen  
ribbelkarton -  restje craft
Joy -  Design Vintage jeans 6011/0621
Vintage jeans 6011/0419

   * Stencils/ Masks*
Dutch do baadoo - cardart suit

 *Overig/Rest*
waxkoord - knoopjes - pareltjes

3 opmerkingen:

  1. Prachtig Willie, ik vind je kleuren combinatie erg mooi.
    Liefs Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi hoi Willie
    Mooi gemaakt echt een herencreatie!
    Liefs Martha

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ook deze is leuk geworden, leuk effect zo met het ribbel karton.

    Liefs Carina

    BeantwoordenVerwijderen

=== Leuk dat je een reactie achterlaten! / Thank you for commenting! ===