woensdag 9 december 2020

Eenvoudig Kerstkaartje

In mijn vorige blog liet ik een eenvoudig kerstkaartje zien wat toch snel te maken was ook al zag het er moeilijk uit. Vandaag ga ik verder met een eenvoudig, snel kerstkaartje. En dit is echt een eenvoudig kaartje....


Dit kaartje heb je in 15-20 min klaar... dat is toch nog eens snel te doen als je nog wat extra kaartjes nodig hebt.
Ik ben begonnen met mijn standaard maat 13,5 x 13,5 cm wat ik het liefste gebruik. Toen het kaartje klaar was dacht ik er ineens aan dat een matting met goud cardstock ook mooi was geweest. Maar dat was ik toch vergeten en heb zo mijn designpapier op 13 x 13 cm gesneden en opgeplakt. Ik heb een mal genomen die bijna net zo lang is als mijn designpapier maar daar kun je ook ieder ander soort mal voor nemen. Bij de mal die ik heb gebruikt liggen ook nog losse kerststerren bij zodat je die in een andere kleur uit kunt stansen wat weer net een beetje meer diepte geeft aan je kaart.

Tip: Wil je een gouden randje hebben snij je gouden cardstock op 13,0 x 13,0 cm en je        designpapier op 12,5 x 12,5 cm

Tip: Omdat cardstock vrij dik is en je altijd een wit randje ziet kun je die met passende kleur beinkten.


De stans met extra kerstster

Een klein sentiment erop en je kaart is al klaar. Omdat het sentiment op wit papier is heb ik de randjes ook nog een beetje beinkt.
Dit was een heel korte blog maar er is niet meer uitleg nodig bij deze kaart. Maar vragen zijn altijd welkom...

Ik hoop dat ik je kon inspireren om ook deze eenvoudige en snelle kaart te maken. Krijg ik jou creatie te zien? Dat zou ik heel erg leuk vinden. Heb je nog vragen? Ik geef je heel graag nog verder uitleg. Neem ook eens een kijkje op onze blog voor creaties van de anderen DT-leden... er zijn prachtige creaties bij. Ook een bezoek aan onze fb-pagina is altijd de moeite waard. Ben je nog geen lid van HA Creatief tips&trucs? wij verheugen ons om je op deze groep te verwelkomen. 

Tot de volgende keer...


    

       

===LIJST VAN PRODUCTEN/ PRODUCT LIST===

In de webwinkel vind je een assortiment van de meest gebruikte producten. Vind je niet wat je zoekt, neem gerust contact met ons op en wij proberen dit zo voordelig mogelijk voor je te bestellen.


* Papier/ Paper * 
't Boekensteuntje -  wit cardstock
Craft sensations- Designpad christmas glitter 2562887
DecoTime- Luxe paperblock 2578280

* Snijmallen/ Dies* 
Jeanine's Art: Christmas Flowers JAD10105
Jeanine's Art: Blaadjes

* Inkt / Ink*
Tsukineko -Memento dew drops bamboe leaves
 
*Overig/Rest*
Gemini A4
snij/rilbord

2 opmerkingen:

  1. Heel mooi dit kerstkaartje Gaby, met prachtige bloemen erop...
    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen

=== Leuk dat je een reactie achterlaten! / Thank you for commenting! ===